|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Framtidsfokuserad Butikschef

HIREQ Banner Image

Framtidsfokuserad Butikschef


Du kommer i egenskap av butikschef ha fullt ansvar för att vår butik fortsätter att drivas och utvecklas mot våra mål. I tjänsten ingår fullt ansvar inom områden såsom budget- personal- logistik- och marknadsföring.

Hos oss kommer du att dagligen aktivt arbeta mot ökad försäljning och nöjda medarbetare och kunder på en för vår personal inspirerande arbetsplats och för våra kunder mötesplats. Vårt sortiment är brett och lockar varje dag en mängd kunder och därmed även en mängd personligheter till vår butik. Våra kunder och vårt sortiment utgör tillsammans en enda stor potential till att skapa något unikt! Inte bara för Tyringe eller norra Skåne, utan för hela södra Sverige. Till att börja med. Det är bara du som sätter gränsen för vad som kommer vara möjligt hos oss.


Profil
För att ta nästa steg söker vi nu en positiv, engagerad och affärsdriven individ med fokus på utveckling och tillväxt. Du har erfarenhet av personal- och budgetansvar. I din vardag trivs du med att arbeta mot uppsatta mål och överträffar dem gärna. Som person är du lite av en entreprenör men kan ändå värdera situationer som både en risk och möjlighet. Du förstår att det ofta är bra priser och kundbemötande som ger nöjda kunder. Men det är det där ”lilla extra” som gör att våra kunder berättar för andra om upplevelsen de hade hos oss på FCT. Vår tanke är att det är just du som ska skapa den kundupplevelsen!


FCT erbjuder
För rätt person erbjuder vi en spännande tjänst med stort inflytande. Du kommer att vara nyckelpersonen som med vår historik i minnet tar oss in i framtiden. Vid ett framgångsrikt arbete finns goda incitament som gör att du kommer att stortrivas hos oss!

 

Denna rekryteringsprocess
I denna rekrytering samarbetar FCT Köpcenter med HIREQ. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi ser fram mot din ansökan!

 

Sedan 1986 har FCT Köpcenter försett prismedvetna kunder i södra Sverige och våra grannländer Danmark och Tyskland med bra varor till ännu bättre priser! På drygt 6,000 kvadratmeter hittar du här en butik som inte ser ut som någon annan! Centralt i Skåne, med en timmes resa från Helsingborg eller Malmö och en och en halv timme från Köpenhamn, ligger Tyringe med FCT Köpcenter. FCT Köpcenter består av 18 lågprisavdelningar med allt från kläder och skor till lampor och leksaker. Här finns något för alla åldrar och det bästa är att allt är billigt! En avdelning, som sticker ut, är vår stora avdelning med Antikt & Begagnat. Här kan du som vill inreda personligt och billigt hitta allt från antikt till retro och shabby chic.

Sökord: Butik, Butiks, Butikjobb, Butiksjobb, Tyringe, Skåne, Öresund, Butiksansvarig, Butiksansvarige, Butikschef, Butikssäljare, Sälj, Säljare, Försäljning, försäljare, butiksförsäljare, butiksförsäljning, DVH, dagligvaruhandel, dagligvaruhandeln, Retail, budget, logistik, marknadsföring, butiksledning, butiksansvar, handel, handeln, butikshandel, butikshandeln, Hässleholm

Översikt

Placering

Tyringe, SKÅ

Jobbtyp

Heltid, Tillsvidare

Branscher

Alla

kontaktuppgifter

Ingrid Duvander

Tel: 0411 - 55 55 51

Mob: 0705 - 47 07 57

ingrid@hireq.se

Johan Sahlin

Tel: 0411 - 55 55 52

Mob: 0705 - 71 75 72

johan@hireq.se