|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Fordonsmontörer till företag i...

 
 
 
Palm & Partners är ett av Sveriges mest erfarna HR-bolag med moderna metoder och starka nätverk. Vi arbetar med stort engagemang i resultatet, personalen och rätt arbetsmodell anpassat för din marknad.
Översikt

Placering

Laholm

Bransch

Tillverkning/Produktion

Anställningsform

- Heltid

- Visstidsanställning

Karriärnivå

Erfaren

ANSÖK HÄR

Fordonsmontörer till företag i Laholm


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning i Laholm söker vi nu Fordonsmontörer som kommer att arbeta med montering av nyproducerade lastbilsskåp/chassi, även viss reapartion av dessa kan vara förekommande. Arbetsuppgifterna kan även innefatta arbete inom företagets andra avdelningar så som; dörrtillverkning och tillskärning.

Arbetet kräver att du är tekniskt och praktiskt kunnig. Det vill säga, att du kan applicera relevant kunskap, förmåga och tekniker i alla tekniska aspekter av arbetet. Du använder maskiner och annan utrustning på ett säkert sätt.

Utbildning
Vi ser att du som söker har 3-årig gymnasiekompetens från t ex fordonsprogrammet, el-automation eller annan industritekninskutbildning.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är viktigt att du tycker om, samt har en naturlig fallenhet för att arbeta praktiskt och är van vid både ritningsläsning och problemlösning.
Kanske har du ett intresse för att skruva och meka även på fritiden?
Har du erfarenhet inom svets ses detta som meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du en självgående, positiv och samarbetsvillig person som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har en stor portion med både humor och tålamod.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Hyrrekrytering åt kund. Visstidsanställning om 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kund.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Niclas Arheden på niclas.arheden@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
6 månaders visstidsanställning med god chans till tillsvidareanställning