|

Ta emot liknande jobb via mejl för

First line support till det in...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

First line support till det internationella teknikföretaget WSP


Har du ett stort intresse för IT och teknik samt brinner för att ge förstklassig service? Då kan detta vara jobbet för dig! Här får du chansen att arbeta inom firstline support på ett stort internationellt teknikbolag som befinner i en stor expansiv fas. Du kommer ingå i WSPs helpdesk där du kommer få arbeta med internsupport mot olika kontor i Sverige och runt om i Europa. Supportärendena är av väldigt olika karaktär och du får därmed en bred kunskap inom IT- området.

Om tjänsten

Academic Work söker för WSPs räkning en person till deras First Line support. Du kommer att ingå i WSPs helpdesk som hanterar ärenden från internt anställda över hela Europa. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer som tillsammans hanterar alla ärenden som kommer in till supporten samt eskalerar vidare svårare ärenden till rätt instans.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos WSP.

Arbetsuppgifter

Som First Line Support kommer du att arbeta med support via telefon och mail för internt anställda på WSP- kontor runt om i Sverige och Europa. Du kommer att supporta många olika typer av ärenden inom olika IT-områden samt eskalera vidare mer komplexa ärenden till rätt instans.

Du kommer ingå i en nystartad grupp om fyra personer med en teamchef som tillsammans kommer ansvara för helpdesken och de ärenden som kommer in.

Du kommer till exempel att hantera supportärenden inom:

 • Datorer och skrivare
 • Mobiltelefoner
 • Delning av data
 • Officepaketet
 • Videokonferens

Tjänsten passar dig som vill få chans ta nästa steg inom IT-området med stort fokus på service. Här får du möjligheten att komma in på ett stort internationellt företag som befinner sig i en stor expansiv fas. För rätt person finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och teknik samt har minst 1-2 års erfarenhet från en IT-helpdesk. Vi ser att du har god vara av kundbemötande och vana av att arbeta i en arbetsmiljö som kräver högt tempo.

Det är meriterande om du har en någon form av eftergymnasial utbildning inom IT i form av YH eller liknade. Vi ser även gärna att du har kännedom inom Exchange och SQL från tidigare arbete.

Som person är du serviceminded, hjälpsam och positiv. Du trivs i en roll med mycket kundbemötande och du stävar alltid efter att ge förstklassig service. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga samt är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Du tar initiativ till ditt fortsatta lärande och trivs i en miljö där du får hålla många bollar i luften.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående eller senast i början av maj

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Gullmarsplan, Stockholm

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

WSP och Parsons Brinckerhoff har gått samman och är nu ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar deras medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Tillsammans har de 32 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har de omkring 3 200 medarbetare.

Deras verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Bro & Vattenbyggnad, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP Management, WSP Process, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems.

 • Stockholm
 • Heltid
 • IT
 • 14985305