|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Finsktalande systemekonom anlä...

 
 
 
banner

Finsktalande systemekonom anläggningstillgångar till telekombolag

Detta är tjänsten för dig som vill axla en avgörande funktion i telekombranschens mest digitaliserade bolag. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som systemekonom med fokus på anläggningstillgångar.

Om företaget

Bravura söker för kunds räkning en finsktalande systemekonom med fokus på anläggningstillgångar till en av Europas största koncerner. De hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet.

Bolaget genomgår en inspirerande transformationsresa och behöver förstärka sitt shared service center med utmanande, nytänkande och förändringsdrivna konsulter. Den digitala resan har bara börjat, och här erbjuds du en unik möjlighet att få vara med och påverka på riktigt.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemekonom ansvarar du för anläggningsredovisningen av både nya och befintliga anläggningstillgångar, materiella som immateriella. Du hanterar stora flöden för den finska verksamheten, gör avskrivningsskörningar, skickar utrangeringar och ser till att det schematiska flödet följs enligt policys och rutiner. Dina löpande arbetsuppgifter består av att registrera anläggningar som är kopplat till projekt, spåra projektkostnader relaterat till anläggningar samt bistå verksamheten med rapportering och analys av anläggningstillgångarna. I anläggningsredovisningen ingår löpande redovisning, månads- och kvartalsrapportering, årsbokslut, avstämningar och dokumentation. Det är en systemteknisk roll där du arbetar dagligen i SAP. Rollen som systemekonom är en affärskritisk roll där du kommer spela en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen.

Formella krav

• 2-3 års erfarenhet av liknande roll på ett större bolag. Du kan även komma från en systemorienterad roll med inriktning redovisning
• Mycket god affärsystemsvana från något av de större systemen; SAP, Oracle, Agresso eller liknande
• Mycket goda kunskaper i Excel
• Meriterande med akademisk utbildning i ekonomi eller motsvarande
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på finska och svenska

Vi söker dig som vill komma in och driva förändring, som drivs av att bygga starka band med verksamheten och som vågar ifrågasätta. Som person är du proaktiv, duktig på att bygga relationer och har förmågan att fatta beslut. Vidare trivs du med att arbeta analytiskt där du är duktig på att se orsak och verkan samband.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Anställningsform: Konsult

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, anläggningsredovisning, fixed assets, anläggningstillgångar, SAP, asset accountant, systemekonom, shared service, accounting, reporting, redovisningsekonom, systemekonomi, super user, anläggningsredovisare, finska, finsktalande

Ansök härTillbaka