|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Fibersvetsare till Norge/Oslo

 
 
 

Fibersvetsare till Norge/Oslo

Jobbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu fibersvetsare till projekt runt om i Oslo. Vår kund är ett väletablerat, framgångsrikt och växande företag i branschen. Tjänsten är en del i vår uthyrningsverksamhet och kommer att starta så fort vi hittar rätt kandidat och beräknas pågå under lång tid framöver.Timlön mellan 200-230 NOK. Vi hjälper till med boende.

Arbetsuppgifter som fibermontör

• Erfarenhet av svetsning

• Erfarenhet av fiberblåsning

• Mätning ODTR

• Dragning och montering av fiberkabel in i privathem.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fibersvetsare.

Då du kommer vara Uniflex ansikte utåt hos kund är de personliga egenskaperna mycket viktiga. Du är en arbetsam person som är händig och trivs med att arbeta praktiskt. Andra viktiga egenskaper är att du är ansvarsfull och alltid har kundens bästa för ögonen. Eftersom du kommer att arbeta i grupp är det viktigt att du är flexibel och är beredd att hugga i där det behövs.


Uniflex Bemanning är ett nordiskt bemannings och rekryteringsföretag med över 50 kontor i norden. Vi hyr ut och rekryterar inom Bygg & Anläggning, Industri & Lager, Kontor & Administration, Kundtjänst & försäljning och Olja & gas. I Norge finns vi idag representerade i fem städer. Huvudkontoret ligger i Oslo, övriga kontor ligger i Bergen, Fredrikstad, Stavanger och Trondheim. Vi är medlemmar i branschorganisationen NHO. Koncernens huvudkontor ligger i Stockholm där vi är noterande på Stockholmsbörsen.

Översikt

Placering

Oslo

Bransch

Drift/Underhåll

Referensnummer

19780

ANSÖK NU!
BESÖK OSS!