|

Ta emot liknande jobb via mejl för

förste montör/ elektriker till...

 
 
 

förste montör/ elektriker till nytt team

Om arbetsplatsen
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, ideér, kulturer och företag. Hos oss mötsdåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 130 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i.

Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer.

Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter.

Sigtuna kommun återtar nu driften av vår gatubelysning. Verksamheten ska omfatta drift, underhåll och utveckling av kommunens gatubelysning, c:a 7 500 armaturer.

Vi söker två medarbetare/ en förste montör/ elektriker med full behörighet och en elektriker som vill vara med och utveckla verksamheten när Sigtuna kommun återtar driften av gatubelysningen.

Arbetsuppgifter
Som förste montör tar du ett större ansvar för drift och underhåll. Du bygger tillsammans med enhetschef upp verksamheten och tar ett ansvar både operativt och strategiskt.

Du har tankar och idéer hur verksamheten på sikt kan utvecklas och förbättras för en höjd kvalité och kundnöjdhet.

Vi söker även en elektriker som tillsammans med förste montören arbetar med att underhålla gatubelysningen och utveckla verksamheten. Ni arbetar till största delen utomhus och samarbetar med övriga medarbetare från andra delar av Stadsbyggnadskontoret.

Kvalifikationer
Du som söker som förste montör ska vara

fullbetald elektriker med behörighet.

För båda tjänsterna söker vi medarbetare som:

- har minst B-körkort.

- talar och skriver god svenska.

- har branscherfarenhet och elektrikerutbildning på gymnasienivå.

Vi vill att ni ser fram emot att vara med och bygga upp och utveckla en helt ny verksamhet i kommunen.

De egenskaper som vi vill att ni som söker har är:

- att vara framåt, intresserad och att ha lätt att lära dig nya uppgifter.

- att vara ansvarstagande, serviceinriktad och självständig.

- att vara intresserad att att arbeta utomhus och trivas med ett fritt arbete.

Det är meriterande med C-körkort, utbildningar för säkerhet på väg, ESA, ECY-certifikat och utbildning att köra skylift.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Omgående efter överenskommelse.

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt
Kontaktpersoner Facklig företrädare

Richard Källberg Fackliga företrädare

Enhetschef - Anläggning Se kommunens hemsida

0859126134

www.sigtuna.se

richard.kallberg@sigtuna.se

Ulf Sävström

Produktionschef

08-591 26 121

Övrigt
Intervjuer kommer att ska löpande under ansökningstiden.

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Kontakta gärna rekryteringskonsult Charlotta Boo, 0768346090.

Ansökan skickar du via platsannonsen på www.randstad.se snarast, dock senast fredag 19/1 2018. För information: Charlotta Boo | charlotta.boo@randstad.se |

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.