|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Försäkringsadministratör LIV

 
 
 

Försäkringsadministratör LIV


Är du serviceinriktad, noggrann och söker en bred administrativ tjänst? Är du intresserad av försäkringar och privatekonomi?

Söderberg & Partners söker en positiv och engagerad administratör inom tjänstepension till vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Det är bra om du har erfarenhet av försäkringar och administration, men lika viktigt är att du har ett intresse av att lära och utvecklas inom området. Anställningen är en visstidsanställning på 1 år, med eventuell möjlighet till förlängning. Anställningen är på 100% men har du önskemål om deltid (75%) ange gärna det i ansökan. Du behöver dock kunna vara på plats åtminstone tre dagar i veckan fram till kl. 17.

Arbetet består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna och arbetet är både självständigt och varierande. Vi söker dig som är öppen och trevlig, är tekniskt intresserad, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Detta team består av åtta administratörer som stöttar flera av våra rådgivarteam. Vi har en stark sammanhållning och en positiv och lösningsfokuserad atmosfär.

Vi ser att du:

  • Gärna har bakgrund inom administration och ekonomi/försäkring
  • Har intresse för finans och försäkring
  • Är noggrann, strukturerad och ansvarsfull
  • Är kommunikativ och serviceinriktad
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva tryggare och rikare imorgon.

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Anställningsstart: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2017-02-03
Kontaktperson: Ulrika Wallerberg, teamledare, 08-451 50 16

 

HR-AVDELNINGEN
Söderberg & Partners

Telefon Rekrytering
08-451 50 54

Telefon HR
08-451 50 50

Söderberg & Partners Twitter

Söderberg & Partners facebook

om söderberg & partners

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1000 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Läs mer