|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Extra Säljare

 
 
 

Extra Säljare
Stadium Kristianstad

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Som säljare på Stadium är din handlingskraftig och du gillar att jobba i ett högt tempo. Din huvuduppgift är att finnas till för kunden.Lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap, inspirera och sälja. I ditt jobb ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor.

Din profil
Vi söker dig som är en öppen och framåt person med en stark egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och människor och trivs i att ha en roll där du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att du fokuserar på försäljning och ser en potentiell kund i varje besökare. För att trivas hos oss bör du vara en positiv lagspelare som gillar när det händer mycket. Vi ser att du har goda kunskaper om och ett stort intresse för butikens sortiment. För dig är det en sport att ge kunden det lilla extra.

Placeringsort
Kristianstad

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är som extra säljare vid behov.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på
http://karriar.stadium.se

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av : storemanager.kristianstad@stadium.se.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-01-29. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: 2017-01-29
 

Översikt

Placering

Kristianstad

Bransch

Detaljhandel

Anställningsform

Deltid

Tillsvidare