|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Erfarna Truckförare till chokl...

Adecco Sweden AB

Erfarna Truckförare till chokladfabrik i Upplands Väsby

Har du erfarenhet av lagerarbete och truckkörning? Har du truckkort A2 och B1? Då har vi på Adecco uppdraget för dig med start omgående!


Om arbetet
I din roll som truckförare kommer du arbeta på ett lager i Upplands Väsby och dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, lageruppgifter samt plock och pack. Du kommer även att ha hand om lastning och lossning av lastbilar och du kommer dagligen att köra ledstaplare och motviktstruck, vilket ställer krav på att du har truckbehörigheterna A2 och B1. För att snabbt kunna sätta dig in i arbetet är det av vikt att du som söker har ett till två års erfarenhet av truckkörning och vana av att arbeta på lager. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att lasta och lossa lastbilar. Arbetspassen är förlagda enligt skiftgång, både förmiddagsskift till natt och det förkommer även dagtid kl.08-16.30 eller kl.09:00 -17.30.


Om dig
För att trivas i rollen ser vi gärna att du är stresstålig, ordningsam och ansvarstagande. Viktigt är också att du trivs och kan arbeta varierande arbetstider. Som person ser vi gärna att du är social, driven och trivs med monotona arbetsmoment och rutinstyrda arbetsuppgifter. Är du dessutom noggrann och arbetsam så kommer du snabbt komma in i arbetet. Det är även meriterande om du tidigare arbetat i SAP.


Viktigt för tjänsten
-Ett till två års erfarenhet av truckkörning
-Att du innehar truckbehörigheterna A2 och B1


Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet


Om anställningen
Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast möjligt och förväntas pågå i 3 månader, med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Tjänsten är på heltid och i arbetet förekommer skiftarbete där du kommer att jobba förmiddag, dagtid och eftermiddag måndag till fredag. Nattarbete kan förekomma i tjänsten.


Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.


Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.


Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg på 073-684 70 97
Välkommen med din ansökan!


 


Placering:

Upplands Väsby, STHM

Bransch:

Rekrytering/Bemanning

Anställningsform:

Heltid
Visstid (vikariat/projekt/kontrakt)

Kontaktperson:

Marcus Berg (Rekryteringsansvarig)

Hemsida:

www.adecco.se

Fler jobb från Adecco »

Tipsa en vän »

Fakta om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.