|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Erfarna konsulter inom Busines...

Genom att fortsätta godkänner du Monsters integritetspolicy, användarvillkor och användande av cookies.

Sogeti

Erfarna konsulter inom Business Intelligence

Sogeti är ett av Sveriges störstas IT-konsultföretag och levererar högkvalitativa IT-tjänster på den lokala marknaden. I Sverige har Sogeti 1150 anställda på 21 orter och vi behöver bli fler i Gävle.

Business Intelligence är ett prioriterat satsningsområde på Sogeti och vi ser ett växande behov av just BI-kompetens hos flera av våra kunder. Vi söker därför dig med gedigen och bred erfarenhet av framtagning av BI-lösningar i moderna miljöer; från kravanalys och processtyrd strukturdesign till framtagning av databaslösningar och utveckling av applikationer. Vi ser också gärna att du är en driven personer som är van att hantera kunddialoger och utforma lösningsförslag. Du får gärna vara kunnig inom BI-lösningar baserade på Microsoft-teknik.

Din profil

  • Du har stor erfarenhet av Microsoft SQL Server, Analysis Services, Integration Services och Reporting Services
  • Du har stor erfarenhet av Microsoft .NET Framework och Visual Studio .NET (C#, VB, ASP.NET)
  • Du har minst två till fem års erfarenhet inom området
  • Du har universitets- eller högskoleexamen
  • Du känner starkt för att arbeta som konsult och är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och affärer

Intresserad?
Vid ansökan beskriv gärna de uppdrag/projekt som du har varit involverad i, samt för var och ett, vilken roll du har haft och vilka tekniker/miljöer som varit aktuella.

I rekryteringsprocessen eftersträvar Sogeti en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

För mer information om denna tjänst, kontakta Ulrika Mårtén på telefonnummer 070-261 85 61.
Om Sogeti Sverige AB
Sogeti levererar högkvalitativa IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, testning, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 20 000 medarbetare i 15 länder. Av dessa arbetar cirka 1100 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. Mer information finns på www.sogeti.se.

Ansök härTipsa en vänTillbaka