|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Erfaren Förskollärar...

Erfaren Förskollärare med drivkraft och ambition att utvecklas

Logo


Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Förskoleenheten består av förskolan Violen som ligger på upplevelsenärt avstånd till Mälarens strand och har möjlighet att använda många grönområden i sin verksamhet. På utflyktsavstånd har vi fantastiska gamla boplatser från bronsålder där barnen tillsammans med pedagogerna utforskar den vackra naturmiljön.

Genom glädje och omsorg i en rik stimulerande miljö vill vi ge möjligheter för alla barn att konstruera kunskap och skapa mening genom ett utforskande och experimenterande.
Vi söker en medforskande förskollärare som är nyfiken och vill utveckla barnens förutsättningar att bli det ”kompetenta barnet”.

Du kommer att arbeta med pedagogisk dokumentation som ett kollegialt arbetsverktyg och delta i pedagogiska forum.

ARBETSUPPGIFTER

Du ska tillsammans med arbetslaget vara delaktig i pedagogiska diskussioner och ha fokus på hur det pedagogiska arbetet på bästa sätt kan nå de nationella målen i förskolans läroplan och Botkyrkas kommunala mål.
Som förskollärare hos oss har du ett särskilt ansvar för pedagogikens utformning och innehåll. Vi förväntar oss att du är engagerad och kreativ och ser dig själv som pedagog i ständig förändring och aldrig färdig i din roll. För uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten använder vi oss av pedagogisk dokumentation

Vi erbjuder:
- Pedagogiska forum på förskolan
- Pedagogisk handledning
- Kompetensutveckling som är gemensam för Botkyrka Kommun.
- Handledning och mentorskap

KVALIFIKATIONER

Utbildning som kvalificerar för förskollärarlegitimation.

ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2017-09-27
Referensnummer: A714398
Du kan söka detta jobb genom:

Via web: Ansök online via Visma Recruit
ANSTÄLLNING

Antal annonserade arbetstillfällen: 1
KONTAKTPERSONER

Maud Carlberg
Förskolechef

maud.carlberg@botkyrka.se


ÖVRIGT

Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av övertalig personal.
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-53061000.

Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.

www.botkyrka.se
Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning, eller etnisk och religiös tillhörighet.

Botkyrka kommunär stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.