|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Elmontör

Elmontör jobb i Gävle, Gävleborgs Län Sverige

Elmontör

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi personal till en av våra industrikunder i Gävle. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet som montör och är kunnig inom elmontage. För att lyckas i arbetet behöver du samla intruktioner genom att läsa kretscheman och kopplingstabeller. Uppdragens längd kan variera och det kan förekomma skiftgång.

Din profil
Som person är du plikttrogen, noggrann, lättlärd och flexibel. Har du erfarenhet från process- och tillverkningsindustrin ses detta som meriterande. Vi hoppas att du som söker är glad, social och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Linus Forslund på 073-3512737.


logo