|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ekonomimedarbetare

 
 
 

Ekonomimedarbetare

För kunds räkning söker vi nu Ekonomimedarbetare för uppdrag hos kunder inom Gävle. Uppdragen är med start omgående och med varierande längd.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta uppgifter så som arbete med kund- och leverantörreskontra, ankomstregistrering av leverantörsfakturor, boka in- och utbetalningar, posthantering, vidarefakturering samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet.

Mer detaljerad information om uppdraget och arbetsuppgifterna ges till de kandidater som går vidare i processen.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Gävle

Omfattning: Heltid

Kvalifikationer:
Vi söker dig med ekonomiutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Åsa Hedlund, Konsultchef

asa.hedlund@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.