|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ekonomi till Fondberg

 
 
 

Ekonomi till Fondberg

Om företaget
Fondberg är en svensk privatägd företagsgruppering som importerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden, såväl genom Systembolaget som till restaurangkunder. Med passion, drivkraft och kreativitet skapar de långsiktiga kundrelationer och framgång på marknaden. Fondberg växer och söker nu en ny medarbetare till sitt ekonomiteam. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos Fondberg erbjuds du en bred roll med stora utvecklings- och karriärmöjligheter. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Löpande bokföring
- Kund- och leverantörsreskontra
- Månadsbokslut
- Nyckeltalsuppföljning
- Leverera underlag för kassaflödesanalys
- Rapportering till myndigheter
- Beräkning av provisionslöner
- Löpande bankkontakter
Tjänsten är på heltid och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, därefter erbjuds rätt person en anställning direkt hos Fondberg.


Din profil
Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du utvecklingsorienterad, driven och ambitiös. Du är initiativ- och beslutstagande och har ett stort engagemang.
Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Redovisning
  • Kategori: Ekonomi/Finans
  • Employment: Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-05-19
Apply Online

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.