|

Ta emot liknande jobb via mejl för

eCommerce Konsult till CoreCha...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Göteborg
Anställningsform
Heltid

eCommerce Konsult till CoreChange i Göteborg

 

CoreChange är IT- och Managementkonsultföretaget som brinner för förändring. Vi bygger vårt bolag på personliga relationer där viljan att skapa något tillsammans är central. Vi strävar efter en rak och enkel kommunikation där tydligheten skapar möjligheter. Det gäller såväl internt som i dialogen med våra kunder. Vi lever som vi lär och anser att CoreChange är en utmanade och inspirerande arbetsplats som attraherar likasinnade. Med likasinnade menar vi människor med hög ambition, tydlig vilja och med förmågan att skapa förtroende – som samtidigt vill ha riktigt kul under resans gång. Nu växer vi och i satsningen på eCommerce söker vi tillsammans med Oddwork efter en social och innovativ eCommerce Konsult! 

Om tjänsten som eCommerce Konsult
Du är en jätteviktig del i CoreChange ehandelssatsning som både är heltäckande (end to end, IT och verksamhet, strategisk till operativ nivå) och fokuserad (specialister och lönsam e-handel för detaljhandeln). Bredden finner du i att vi täcker hela e-handelsprocessen från att skapa medvetande hos kunden, SEO/SEM, till OMNI-kanal, UX/UI och Frontend, till distribution, lagerhantering, returhantering, beslutsstöd, CRM/Kundklubb och diverse backendstöd (CMS, PIM, ERP). Spetsen finner du i våra eCommercekonsulter som bottnar i något eller några av ovan områden. Den röda tråden ”lönsam e-handel” som genomsyrar alla lösningar och produkter vi tar fram till våra kunder själva och tillsammans med våra partners.   

Externt sköter du kundrelationer och arbeta i diverse e-handelsprojekt och roller som beror på din bakgrund och domänkunskap. Det kan exempelvis vara affärsprojektledare, product owner, business analyst, content manager, processutvecklare eller digital analytiker. Om du har mer av en IT bakgrund så är det troligt att du tar en roll som IT projektledare, IT arkitekt, DevOps, förvaltningsledare eller utvecklare. Projekten omfattar allt från strategiska förstudier och upphandlingar av systemleverantörer till implementering och utrullning av e-handelslösningar. 

Internt förväntas du att vara en av CoreChanges omvärldsanalytiker och författar årligen en marknadsanalys för ditt domänområde. Allt eftersom du kommer in i din roll och i bolaget representerar du CoreChange i relevanta konferenser och undersöker samt etablerar partnerskap. Du bidrar dessutom med e-handels- och marknadsstrategier och definierar bolagets externa erbjudanden och är delaktig i vår egen produktutveckling. 

Vi söker dig som...
… alltid går för seger, om det så är en korpenmatch med polarna eller kortspel med kusinen. Ditt engagemang smittar av sig och du utmanar ständigt dig själv i att gå utanför bekvämlighetszonen. Du är viljestark och ödmjuk, älskar ansvar och har entreprenörens ådra men framför allt: du skapar förtroende bara av din närvaro. Och du ser dig själv som en teambyggare och kulturbärare med ett innovativt sinne.   

Du har gedigen arbetserfarenhet från e-handel för retail och något/några av ovan nämnda domänområden, business och/eller IT bakgrund och är trygg när det kommer till digital transformation, e-handelsprocesser och kundresor. Känner du nu när du läser bara: ”check, check, check!”. Ja men sök! 

Vad CoreChange erbjuder dig
På bara fem år har CoreChange vuxit explosionsartat med kontor i både Göteborg och Stockholm. Hela tiden har den familjära stämningen och den utvecklingsinriktade inställningen bibehållits. Här har vi ledningsmöten ”ute i soffan” och med kontoret mitt på Avenyn ligger Göteborgs alla förträffligheter framdukade utanför porten. 

Visionen för 2020 är tydlig: bli en betydande leverantör för prioriterade kunder på den nordiska marknaden. Vägen dit är fylld med spännande och roliga aktiviteter i det medarbetarägda CoreChange och om du är intresserad av att hänga med på en spännande resa – då är nu du ska hoppa på. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig! 

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-04-26

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. 
Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb