|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Duktiga svetsare sökes till Fa...

Duktiga svetsare sökes till Fagersta jobb i Fagersta, Västmanlands Län Sverige

Duktiga svetsare sökes till Fagersta

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Clockwork söker svetsare till Fagersta med omnejd. Arbetsuppgifter är svetsning i bearbetade metallprodukter-främst i stål, aluminium och koppar. Men även andra svetstekniker kan förekomma.

Din profil
Vi ser att du som söker har arbetslivserfarenhet och-/eller utbildning inom området. Skriv i din ansökan vilka arbeten och arbetsuppgifter som du har haft. Ange också i din ansökan vilka svetslicenser du har eller har haft. Det är intressant även om de inte längre är giltiga. Vi ser att man kan läsa ritningar då detta ingår i yrket. Har man truckkort och traverskort är det meriterande men inte ett krav.

Anställningsform: Visstidsanställning
Arbetstiderna kan variera: Dagtid/Skiftgång

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För mer information kontakta kandidatansvarig Emelie Olivesten på 073-3512726. Vi intervjuar löpande, vänta därför inte med din ansökan utan sök redan idag! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se senast den 2017-10-08.logo