|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Drivna ekonomikonsulter till M...

 
 
 
Meritmind AB

Drivna ekonomikonsulter till Meritmind, Linköping

Meritmind AB

Våra konsulter är efterfrågade på marknaden i Östergötland och nu vill vi bli fler. Vi söker därför dig med flerårig erfarenhet inom ekonomi som är egenföretagare och vill ha uppdrag som underkonsult via oss eller dig som är intresserad av att bli anställd Meritmindkonsult.

Våra kunder är framförallt stora till medelstora företag, många börsnoterade och internationella. Du får tillgång till ett stort nätverk av kompetenta medarbetare som träffas regelbundet för utbildningar, workshops och andra sociala aktiviteter. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders utveckling!

Exempel på arbetsuppgifter

 • Ta fram budget-, prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
 • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
 • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
 • Utveckla rapportering och nyckeltal
 • Stöd till affärsområdeschefer, ledningsgrupp och VD
 • Löpande redovisning
 • Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer

Vad kan vi erbjuda dig?

 • Tillsvidareanställning i rollen som konsult
 • Personlig fortbildning genom Meritmind Advance
 • Uppdrag i olika verksamheter, organisationer och branscher
 • Marknadsmässig lön
 • Fantastiska kollegor

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig praktisk erfarenhet inom controlling eller redovisning och är bokslutssjälvständig. Du är flytande i både svenska och engelska samt är en kvalificerad Excelanvändare. Bred erfarenhet av olika affärssystem samt den tillverkande industrin är mycket meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som konsult hos oss bör du vara utåtriktad, positiv och flexibel. Vidare bör du snabbt kunna sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter och skapa dig ett helhetsperspektiv på de problem du ställs inför. Som person brinner du för att skapa värde och bidra till våra kunders och Meritminds lönsamhet och tillväxt. Du trivs med att arbeta självständigt och stimuleras av att möta nya miljöer. Du arbetar strukturerat och ser lösningar och möjligheter även i pressade arbetssituationer.

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget som grundades år 2000 har idag mer än 200 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015 och 2016.

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Robert Polstam på 0727-27 40 47 eller robert.polstam@meritmind.se eller kandidatansvarig Malin Helg på 070-22 44 777 eller malin.helg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


ekonomikonsult, business controller, project controller, projektcontroller, controller, redovisning, redovisningsekonom, redovisninvsansvarig, ekonomichef, CFO, accounting, business accounting, financial accounting
Meritmind AB
print
 • share
Ansök här
About Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med projekt, interimstjänster samt rekrytering inom ekonomiområdet. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och består idag av ca 200 medarbetare.
Meritmind AB
Stockholm
Magnus Ladulåsgatan 63A
118 27 Stockholm
Telefon: 08-616 99 60

Göteborg
Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg
Telefon: 031-383 55 00

Malmö
Skeppsbron 13B
211 20 Malmö
Telefon: 040-615 65 70

Västerås
Hamngränd 6
721 30 Västerås
Telefon: 021-471 20 00

Linköping
Gjuterigatan 5
582 73 Linköping
Telefon: 013-470 98 00
Meritmind AB rightbottom