|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Driven projektkoordinator till...

Adecco Sweden AB

Driven projektkoordinator till fordonsindustrin!

Är du social, strukturerad, självgående och handlingskraftig? Har du erfarenhet av att arbeta i projekt och trivs i en tempofylld miljö med många och varierade arbetsuppgifter? Vill du arbeta i ett globalt bolag i nära samarbete med projektledare och chefer? Har du dessutom goda kunskaper i Microsoft Office och SharePoint? Då har vi tjänsten för dig!


Om tjänsten
Som Projektkoordinator kommer du att ha en supporterande funktion i ett processutvecklande projekt inom inköp. Projektet syftar till att implementera nya lösningar inom många avdelningar på företaget. Du kommer att vara involverad i att planera, uppdatera och följa upp projektplanen. Du kommer att hantera team-möten och annat administrativt arbete så som planering, lokalbokningar, boka in utbildningar och se till att allt material till utbildningarna finns tillgängligt. Du kommer ha en koordinerande roll där du har många internationella kontaktytor, såväl internt som externt.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- planera, uppdatera och följa upp detaljerad projektplan
- team-möten
- planering, bokningar och materialkoordinering
- annat administrativt arbete.


Om dig
Vi söker dig som har arbetat inom administration och gärna i projekt sedan tidigare. Du trivs i en tempofylld miljö med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter. Du är mycket strukturerad och handlingskraftig och ser till att saker och ting blir gjort. Tillsammans med projektledare och övrigt team ser du också till att projektet ständigt går framåt. Vidare har du även mycket goda kunskaper i Microsoft, särskilt Outlook och Excel. Vi ser också gärna att du har arbetat i SharePoint tidigare.  


Som person är du driven, självgående, strukturerad och handlingskraftig. Du kan ta de initiativ som behövs för att projektet ska flyta på så smidigt som möjligt. Vidare tror vi att du är en social person som fungerar bra i team. Du har en god förmåga att se vad som behövs göras, är effektiv och kan hantera ett högt arbetstempo med många och varierande arbetsuppgifter. Du har god kommunikativ förmåga och behärskar engelska helt flytande både i tal och skrift.


Om anställningen
Tjänsten som Projektkoordinator är ett konsultuppdrag med start i september. Uppdraget pågår till 22 december 2017. För rätt person finns det goda chanser till fortsättning.


Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.


Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.


Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.


Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Algotsson på 031-725 45 38.  


Välkommen med din ansökan!


 


Placering:

Göteborg, VTG

Bransch:

Rekrytering/Bemanning

Anställningsform:

Heltid
Visstid (vikariat/projekt/kontrakt)

Kontaktperson:

Julia Algotsson

Hemsida:

www.adecco.se

Fler jobb från Adecco »

Tipsa en vän »

Fakta om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.