|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Driven och kommunikativ system...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Driven och kommunikativ systemutvecklare som vill arbeta med inbyggda system


Vill du vara en del av laget? Och vill du ha ett jobb med utvecklingsmöjligheter? På Endian technologies blir du en del av ett litet och mycket kompetent team av utvecklare som brinner för inbyggda system, öppen källkod och fri programvara. I den lilla organisationen är varje individ en nyckelperson.

Om tjänsten

Academic Work söker för Endian technologies räkning en mjukvaruutvecklare. Som utvecklare kommer du arbeta med utveckling av inbyggd mjukvara, framför allt baserade på Linux, med fokus på avancerade produkter i utvecklingsprojekt ute hos någon av deras kunder eller inne på Endians kontor. Du kommer att få vara med och stötta upp i ett av de projekt som Endian arbetar med vilka är kamerasystem, 3D-visualisering, strömförsörjning för tredje världen, uppkopplade bilar, säkerhetselektronik eller uppkopplad medicinsk utrustning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Endian technologies önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Endian.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta med projektbaserade arbetsuppgifter där du kommer att driva och ansvara för projekt. Du kommer även genomföra tester på produkterna för att se om eventuella buggar uppstår. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även styra upp i bolagets labbplattform.

Du kommer till exempel att: * Jobba med projekt enligt agil arbetsmetod * Testa produkter innan de levereras till kund * Jobba i Linux-miljö

Tjänsten passar dig som uppskattar variation och möjligheten att få bredda dina kunskaper. Om du dessutom är driven och gillar utmaningar kommer du att trivas hos Enidan. Det befintliga gänget älskar dessutom programmering och brinner för att bygga riktigt bra lösningar som de kan vara riktigt stolta över!

Då du även kommer arbeta nära Endians kunder finns här möjligheter att få bidra till goda kundrelationer och möjligheten att få sätta sig in i olika arbetssystem.

Vi söker dig som

För att lyckas i denna roll förutsätter vi att du har programmerat en hel del i C/C++ och har förståelse för mjukvarans samspel med hårdvaran. Du har erfarenhet av kernel, bootloaders eller applikationer, och är mycket bekant med åtminstone någon av de vanligaste Linuxdistributionerna. Du har en färdig examen från att ha studerat Software Engineering, Civilingenjör eller Data. Dessutom ser vi att du har mellan 1 till 3 års erfarenhet inom liknande arbetsområden alternativt projekt att visa upp som kan motsvara denna erfarenhet. Ett ytterligare krav i tjänsten är att du talar och skriver flytande engelska och svenska då detta krävs i kommunikationen internt.

Som person är det viktigt att du gillar kundkontakt då du kommer att ha ett nära samarbete med Endians kunder. Vidare ser vi att du är en person som brinner för IT och har ett stort engagemang till de uppgifter du tar dig an.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg, Mölndal

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Endian technologies är ett företag som utvecklar avancerade produkter och tjänster för en uppkopplad värld. De går igång på inbyggda system, ny teknik, och framtagning av komplexa produkter. Men det som ger dem störst tillfredsställelse är när de får ansvar för en verklig utmaning, och de levererar ett resultat som skapar lönsamhet och affärsmöjligheter.

De startade för snart 15 år sedan som experter inom Linux för inbyggda system och trådlös kommunikation. Sedan dess har de varit med och tagit ett antal framgångsrika produkter till marknaden, och tjänster med användare i hundratusental. Deras kunder finns inom medicinteknik, konsumentelektronik, tillverkningsindustri, marin teknik och fordonsindustrin.

 • Mölndal
 • Heltid
 • IT
 • 14981675