|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Driven kundansvarig till Unifl...

 
 
 

Driven kundansvarig till Uniflex!

Jobbeskrivning
Vill du göra karriär i en växande och spännande bransch?

Uniflex söker drivna säljare för både kollektiv- och tjänstemanområdet i Göteborg.

Vi söker dig som vill arbeta som lokal kundansvarig säljare på Uniflex. Du kommer att arbeta med försäljning mot både nya och befintliga kunder där du tillsammans med personalansvarig tillsätter kundens behov. Vi erbjuder en utmanande roll där du ansvarar över hela försäljningsprocessen- från prospektering till uppföljning ute hos dina kunder.

Tjänsten innefattar anställning på ett specifikt affärsområde som också kommer avspegla vilka kunder du kommer arbeta mot. Du rapporterar direkt till affärsområdeschef.

Krav: B-körkort, tillgång till egen bil

Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning av tjänster. Alternativt varit verksam inom industri/lager och letar efter nästa utmaning i arbetslivet!

Lön: Grundlön + Provision

Anställningsform: Heltid-Tillsvidare

Start: Omgående (med hänsyn till eventuell uppsägningstid)

Plats: Göteborg

Personliga egenskaper
Du är lyhörd, affärsmässig och utåtriktad. Vi ställer höga krav på social kompetens och ansvarstagande försäljning. Du har lätt för att utveckla goda kundrelationer och har ett brett kontaktnät. Du drivs av att arbeta i ett högt och intensivt tempo och ta egna initiativ. Arbetssättet innefattar stor del kalla samtal.

Kontakt:

Kollektiv: Jakob Roos, 076-548 63 89 - jakob.roos@uniflex.se

Tjänsteman: Andreas Tullborg, 070-880 24 91 - andreas.tullborg@uniflex.se


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

• Kollektivavtal

• Tjänstepension

• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner

• Försäkringar

• Marknadsmässig lön

• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Översikt

Placering

Göteborg

Bransch

Försäljning/Affärsutveckling

Referensnummer

37657

ANSÖK NU!
BESÖK OSS!