|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Driven HR Business Partner til...

 
 
 

Driven HR Business Partner till Vattenfall

Har du en akademisk utbildning inom personalområdet och 3-5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete som HR Business Partner eller HR-chef? Är du dessutom nyfiken, flexibel och positivt inställd till förändringar? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu, för start i april, en HR Business Partner till Vattenfall. Låter detta som något för dig? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, 8-17 med start 10 april och 3 månader. Resor inom arbetet förekommer.

Arbetsbeskrivning:
Vattenfall Eldistribution siktar på att vara branschens mest attraktiva uppdrags- och arbetsgivare och präglas av en utvecklande, resultatfokuserad, hälsosam och inkluderande miljö. Som en av tre HRBP arbetar du med ett brett stöd till verksamheten inom samtliga HR-områden, främst tillsammans med två enhetschefer och deras ledningsgrupper – totalt ca 250 medarbetare och kring 15 chefer.

I rollen som HR Business Partner kommer du att;

  • arbeta nära cheferna för att säkra värdeskapande HR-stöd för verksamheten och kvalificerat med såväl strategiska och taktiska som operativa HR-frågor
  • arbeta med personal-, resurs-, kompetens- och utbildningsplanering liksom ledarförsörjning och ledarutveckling
  • vara inblandad i förändringsledning, performance management och organisationsutveckling
Kvalifikationer:
Här behöver du;

  • universitetsutbildning inom HR och 3-5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete som HR Business Partner eller HR-chef för en mindre organisation
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Erfarenhet av ledningsgruppsarbete och arbete i samverkan med arbetstagarorganisationer är meriterande.

För att lyckas i rollen som HR Business Partner är du självständig, driven och har en förmåga att realisera HR-planer till affärsdrivande initiativ som kopplar till vision och strategiska mål. Vidare är du lyhörd och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Är du dessutom analytisk, coachande och trivs med att arbeta resultatorienterat kommer du att bli en uppskattad kollega och HRBP.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-04-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Edström | elin.edstrom@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.