|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Drifttekniker till utvecklings...

Försvarsmakten Banner

Drifttekniker till utvecklingsgrupp
Som en i utvecklingsgruppen ansvarar du för att säkerställa driftstöd fär utvecklingsplattform och tillhörande verksamhetsapplikationer. Utvecklingsarbetet bedrivs integrerat med beställaren och uppgiften för utvecklingsgruppen är att utveckla och anpassa metodstöd över tid inklusive ansvar för drift av utvecklat medtodstöd. Utvecklingsarbetet genomförs i korta utvecklingscykler där arbetsmedtod och stödverktyg utvecklas parallellt. Vi arbetar i tekniker som tex AD, VMWare ESXi, DHCP, DNS, administration av nätverkshårdvara, VDI-plattform, Antivirus m m.

Arbetet som Drifttekniker innebär att säkerställa tillräcklig kapacitet från IT-driften för egna applikationer samt drift av stödfunktioner kopplade till den egna utvecklingsverksamheten. I rollen som drifttekniker ska du ansvara för att hantera uppkomna fel och ärenden inom aktuellt område. Drifteknikern kommunicerar och har god kontakt med användarna.

Kvalifikationer
Akademisk utbildning eller motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av agila metoder
Erfarenhet av integrationsarbete kring COTS/Open Source-applikationer
Erfarenhet av förvaltning och drift
Kunskaper kring konfiguration och drift av Windows och Linux-server
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet av utveckling- och /eller driftarbete inom offentlig förvaltning, gärna Försvarsmakten

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en stark integritet och har en säkerhetsmedvetenhet. Du har en god samarbetsförmåga och har en god social förmåga. Vi ser att du är intiativrik och kreativ person. Du trivs bra både med långsiktigt arbete och med korta tidsförhållanden. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper

Övrigt
Befattningen är en tillsvidare anställning
Arbetsort Stockholm
Start enligt överenskommelse

Kontaktperson
Louise Miliotis tfn 070-836 16 37

Välkommen med din ansöken senast 2017-09-28. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare – både officerare och civila experter. Högkvarteret (HKV) utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, juridiska staben, personalstaben och informationsstaben.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Social Media
  • facebook
  • Twitter
Ansök här