|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Drifttekniker till EVRY

Centric Logotype 
Centric topline
  
left menu top
Ansök här
 
 
 
divider
STOCKHOLM
Hamngatan 33
172 66 Sundbyberg
Telefon: 010-2190500
GÖTEBORG
Lindholmspiren 9
417 56 Göteborg
Telefon: 010-2190500
MALMÖ
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö
Telefon: 010-2190500
LINKÖPING
Storgatan 46
582 23 Linköping
Telefon: 010-2190500
left menu bottom

Drifttekniker till EVRY

Location: Uppsala, UPP 74174

För vår kund EVRYs räkning söker vi en tekniker som ska arbeta med drift av deras kunders miljöer.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att ingå i gruppen som utför projekt och komplexa ändringar i kunders miljöer samt stötta Operations.

Du ingår i gruppen som genomför projekt, analyserar problem, samt deltar vid förändringsarbeten hos våra kunder.

Din profil
Vi vill att du har goda kunskaper i Microsofts produkter på serversidan samt gärna kunskap inom Direct Access.

Har du även goda kunskaper inom Skype är det meriterande.

Engelska i tal och skrift är ett krav då vi har mycket kontakt med utländska kunder och samarbetspartners.

Du bör ha god erfarenhet inom något av nedanstående kompetensområden:
  • Server 2008\2012 R2 (felsökning, uppgraderingar, ändringar)
  • Deployment av servrar
  • Direct Access
  • Skype for business
  • SCCM
  • Azure
  • ITIL

För tjänsten behövs ett högt engagemang och egen initiativförmåga. Du är social och trivs med att skapa god kontakt med både kunder och kollegor. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du inte rädd att be om hjälp när det behövs. Det är viktigt att du kan jobba parallellt med flera processer samtidigt.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Om kunden
Hos EVRY får du ett omväxlande jobb med goda möjligheter att utvecklas och ta del av utbildningar. Vi erbjuder dig fördelarna av att arbeta i en stor koncern, flexibilitet och korta beslutsvägar. Du ingår i ett bra team med stort engagemang och kunskap där du har stora möjligheter att påverka din egen vardag.

Uppdraget är löpande med möjligheter till en anställning hos Evry. Placering är på Evrys kontor i Uppsala.Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Felipe Hallbeck på tfn: 0734-159377 eller felipe.hallbeck@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, it-tekniker, drifttekniker, drift-tekniker, drift tekniker, konsult, Consultant, data, EVRY, Uppsala.

 
 
  
Banner Bottom
  
Ansök här