|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Development Manager

 
 
 

Development Manager
Stadium

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss jobbar lagspelare som brinner för retail, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Avdelningen som ansvarar för Stadiums digitala närvaro heter Stadium Online. Vi ansvarar för kommunikation, försäljning, logistik, inköp och IT- utveckling som är relaterad till online.

Din roll
Som Development Manager kommer du säkerställa utveckling, drift och underhåll av Stadium Online. I rollen ingår ansvar för utvecklingsplan, löpande support, ärendehantering och val av leverantörer. Du kommer leda och ha personalansvar för en personalgrupp om 5 medarbetare som arbetar med projektledning, IT support, utveckling och användarupplevelse för Stadium Online. I ditt dagliga arbete kommer du stötta, utmana och koordinera inom personalgruppen och mot andra avdelningar. I rollen ingår även att utveckla nya och befintliga processer inom ansvarsområdet samt budgetansvar inom tilldelad budget.

Rollen ingår i ledningsgruppen för Stadium Online och du rapporterar till Head Of Online.  

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning på högskolenivå och en projektledarutbildning. Du har erfarenhet från e-handel och retail samt erfarenhet av IT utveckling och drift. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Du har ledarerfarenhet och en god förmåga att bygga starka team och få varje individ att utvecklas i sin roll. Som person är du driven, strukturerad, positiv och drivs av att utveckla team, verksamhet och leverera resultat. Som ledare är du tydlig och trivs med att jobba i en miljö som ställer höga krav. Givetvis står du bakom Stadiums mission om ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping, med möjlighet att arbeta till viss del från Stockholm.

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se 

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Fredrik Persson: fredrik.persson@stadium.se  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-01-17. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökan: 2017-01-17
 

Översikt

Placering

Norrköping,Stockholm

Bransch

Detaljhandel

Anställningsform

Heltid

Tillsvidare