|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Customer Success Specialist sö...

perido

Customer Success Specialist sökes till expanderande IT-företag - Uppsala

Ett växande företag inom IT-driftslösningar söker förstärkning i form av en Customer Success Specialist. Den här rollen är som klippt och skuren för dig som är social, IT-intresserad och har en förmåga att identifiera och omvandla kundbehov till konkreta beslut. Kan det här vara nästa utmaning för dig? Läs vidare!

Beskrivning

Vi på Perido letar efter en kompetent Customer Success Specialist till vår kund, ett familjeägt bolag med god tillväxt som levererar högkvalitativa IT-driftslösningar. I rollen finns fina förmåner och skräddarsydda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är placerad på kundens kontor strax nordväst om Stockholms innerstad.

Vad innebär rollen som Customer Success Specialist? Det här är en roll där det gäller att ständigt ha kunden i fokus. Dina främsta arbetsuppgifter blir att arbeta med befintliga kunder och hjälpa dessa att bli mer lönsamma och produktiva. Du kommer exempelvis att analysera nyckeltal, identifiera och skapa lösningsförslag som syftar till att ge mervärde för kunden. Att delta i förändringsprojekt och hålla utbildningar internt och externt är också delar av ditt dagliga arbete.

Vem letar vi efter? Vi söker dig som tidigare har arbetat kundnära och relationsbyggande, som också tycker att försäljning och kundnöjdhet är viktigt. Genom dina tidigare erfarenheter har du utvecklat en fingertoppskänsla för att identifiera och omvandla kundbehov till konkreta lösningsförslag. Vidare förstår du vikten av god kommunikation, är serviceminded och ordningsam vad gäller bemötandet med kunder och kollegor. Det här är en tjänst där förutsättningarna snabbt kan ändras, därmed krävs att du arbetar på ett strukturerat och konstruktivt sätt, samt har en god förmåga att ta till dig ny information. Här erbjuds du en spännande arbetsdag på ett företag där du som anställd verkligen värdesätts och där du blir del av ett team med trevliga och kompetenta kollegor.

Låter det här som nästa utmaning för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Kravprofil
 • Eftergymnasial utbildning
 • God erfarenhet av analytiskt och strategiskt arbete inom IT
 • Tidigare erfarenhet av kundnöjdhetshöjande arbete
 • Stort tekniskt intresse
 • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
Meriterande
 • Lösningsorienterad försäljning
 • Goda kunskaper inom Windows Server, MS Exchange Server, Office 365
 • Goda kunskaper inom Server, lagring och virtualisering
 • Backup och disaster recovery
 • Erfarenhet från arbete som konsult
 • ITIL Certifiering
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 35801LF i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

 

Sökord: Customer Success, Specialist, IT, kunder, service

Om Perido
Visionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.


AAA Perido Skills AB