|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Customer Service, långt konsul...

 
 
 

Det här är Avanzera

Rekrytering och konsulttjänster inom tjänsteområdena Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vi har varit verksamma sedan 1998 och har ca 120 anställda konsulter. Vi arbetar över hela Stockholmsområdet och vårt kontor finner du på Vasagatan 38. Vi var bland de första bemanningsföretagen att bli auktoriserade. För dig som medarbetare är auktorisationen en garanti för att du är anställd hos en seriös arbetsgivare som följer Bemanningsföretagens etiska regler samt att vi har kollektivavtal och försäkringar för vår personal.

Customer Service, långt konsultuppdrag

Vårt uppdrag:
På uppdrag av en av våra kunder söker vi en kundtjänstmedarbetare med start omgående. Vår kund sitter i Solna/Sundbyberg och du kommer att bli del av ett företag med positiv stämning och trevliga kollegor.Det är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs hos oss på Avanzera och din arbetsplats är hos vår kund.

Som konsult hos Avanzera har du fast månadslön och betald semester.

Arbetsuppgifter:
I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ta emot inkommande samtal och svara på mejl samt hantera kreditbedömningar och reklamationer. Du arbetar mot den svenska marknaden, främst privatkunder men också backup mot företagskunder. Du kommer tillsammans med dina fem kollegor ansvara för att kundtjänsten håller en bra servicenivå.

Din bakgrund:
Vi ser att du har någon form av erfarenhet från servicebranschen. Har du arbetat i kundtjänst och hanterat kunder över telefon är det meriterande. Du är en problemlösare och har förmågan att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter. Som person tycker du om att ha kontakt med olika människor och stävar alltid efter att få ge så bra service som möjligt. Då du kommer kommunicera mycket externt och internt är ett krav att du kan både tala och skriva svenska på en god nivå.

Då det är snabbt tillträde på tjänsten så kommer vi intervjua kandidater löpande, vänligen ansök snarast möjligt.

Bemanning med personligt engagemang:
Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera

Ansök här