|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Country Manager / Vice Verkstä...

Country Manager / Vice Verkställande Direktör till CODAN TRIPLUS


Vi är sedan 40 år en välkänd leverantör av huvudsakligen förbrukningsmaterial till den svenska sjukvården. Våra huvudområden är infusions-/transfusionsterapi, kundanpassade set för i stort sett all typ av kirurgi och radiologisk intervention, samt invasiv tryckmätning inom intensivvården.

Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1977 och sysselsätter 21 personer. Vårt kontor och lager ligger i Kungsbacka. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2008, vi är Miljödiplomerade och har en stabil ekonomisk bas att stå på. Vår omsättning under 2015 var 128 MSEK.

Merparten av våra produkter tillverkas i koncernens egna fabriker i Danmark, Tyskland, Schweiz och Portugal. Vi är också distributörer och partner till många internationella och välkända företag på den svenska marknaden.

För oss är produktkvalitet och säkerhet i alla avseenden en stark ledstjärna. Vi önskar alltid ge ett kunderbjudande som innehåller säkra och högkvalitativa produkter, till nytta för såväl professionen som för den enskilda patienten.

CSR och miljö är andra viktiga frågor som vi driver, och som är långsiktigt viktiga ur många perspektiv.

Om rollen:

Rollen innebär kort att långsiktigt leda företaget i alla dess delar mot uppställda mål. Fullt ansvar för den personal som arbetar i företaget. Utforma och driva de planer och mål som finns uppställda samt utvärdera resultat. Tillse att företaget lever i enlighet med gällande lagar och regelverk.

Ansvar för alla såväl interna som externa relationer som finns avtalade. Huvudsakligen gentemot företagets kunder och leverantörer. Rollen innebär också ett ansvar för den strategiska sortimentsutvecklingen och relationen med både nya och gamla leverantör. Rollen är operativ och ges stort utrymme att utveckla företaget. Rollen fylls bäst med den som gillar att arbeta med kvalificerad försäljning och teamwork.

 

Om dig vi söker:

Vi letar nu efter en person som ska efterträda vår nuvarande ledare och som inget hellre vill än att föra företaget framåt under de kommande åren. Arbetet är mycket mångfacetterat och innehåller massvis med roliga utmaningar och en god framtida utvecklingspotential. Utöver rent formella kompetenser är det viktigt att personen också har hjärtat på rätt ställe och ser sina medarbetare som företagets viktigaste resurs.

Vi söker en driven och resultatinriktad person med erfarenhet inom Medtech och Life Science.

Du har erfarenhet av att leda en verksamhet genom att coacha, engagera och stimulera medarbetare. Kanske har du i dag en ledande roll inom marknad, produkt eller försäljning?

Du bör ha erfarenhet av internationellt arbete med utländska partners och goda språkkunskaper i engelska.

Du är van att arbeta fram budgets, strategier och andra planer för företagets drift och utveckling

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av offentlig upphandling och LOU samt CSR arbete.

Vi ser fram emot att ha din ansökan senast den sista mars 2017.

Maila ditt CV samt personligt brev till Lennart Bådersjö lb@codantriplus.se

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  CODAN TRIPLUS AB
 • Placering
  Göteborg, VTG
 • Bransch
  Alla
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare