|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Compliance Officer till Gjensi...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Gjensidige-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Gjensidige är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, och är noterad på Oslo Börs. Vi har cirka 4000 medarbetare och erbjuder sakförsäkring i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Norge erbjuds också bank, pension och sparande. Intäkterna 2016 var 25,5 miljarder NOK och de totala tillgångarna utgjorde 136 miljarder NOK.

Compliance Officer till Gjensidige
Vi söker en kvalificerad Compliance Officer till vår svenska filial som vill arbeta i ett ledande nordiskt försäkringsbolag med verksamhet i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum.
 
Din roll blir att identifiera och hantera compliancerisker i dialog med företrädare för verksamheten, och vara rådgivande och stödja verksamheten så att gällande lagar, regler och föreskrifter följs, likväl som interna krav och riktlinjer.
  
Om tjänsten  
Som Compliance Officer i Gjensidige kommer du att få många spännande och varierande uppgifter. Du blir en del av ett team, Group Compliance, som är en nordisk enhet med ansvar för compliance genom hela organisationen. Din placering blir i Stockholm med den svenska verksamheten som ansvarsområde. Du kommer att rapportera till Chief Compliance Officer (CCO) i Norge samt till lokal VD. Du ska rådge och stötta ledningen och affärsverksamheten i compliance-relaterade ärenden.
 
Vem är du?  
Du har juristutbildning, och en bakgrund från finanssektorn generellt, eller från försäkringssektorn specifikt. Utöver det ser vi att du är strukturerad samt har förmågan att vara proaktiv och kunna arbeta mycket självständigt. Du måste vara en god kommunikatör, både i tal och skrift, och med enkelhet kunna röra dig på olika nivåer inom organisationen. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
 
Vi erbjuder dig…  
…en spännande vardag i en framåtsträvande nordisk organisation som lägger vikt på goda karriärmöjligheter. Du kan förvänta dig spännande utmaningar tillsammans med möjligheten att själv sätta agendan för regelefterlevnad i den svenska verksamheten. Du arbetar i en nordisk miljö med gott samarbete över landsgränserna och en gemensam ambition att lyckas i våra ansträngningar.  
 
Kontakta oss  
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CCO Hanne Corneliussen +47 99575851 eller dataskyddsombud Cecilie Røren Hovland +47 416 66 004 och höra mer om jobbet, samt om hur det är att vara medarbetare hos oss i Gjensidige.  
 

Jobbtyp:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-01-09

Placeringsort:
Stockholm

Skicka ansökan

Hemsida:
https://gjensidige.se

Kontakt:

Hanne Corneliussen 
Chief Compliance Officer
+47 995 75 851