|

Ta emot liknande jobb via mejl för

C#.Net med känsla för MsSQL ti...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Scorett-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
C#.Net med känsla för MsSQL till Scorett jobb i Varberg, Hallands Län Sverige

C#.Net med känsla för MsSQL till Scorett

  • Placering:
    Varberg
  • Anställningsform:
    Heltid
  • Anställningstyp:
    Tillsvidareanställning

Vill du ha en central roll när det kommer till nya spännande IT satsningar och att skapa framtidens skobutiker? Scorett söker nu en ny medarbetare till sin IT avdelning i Varberg. Spännande tjänst i en kreativ miljö!

Som utvecklare hos Scorett kommer du arbeta med nyutveckling av vår databas-miljö. Du kommer att ha en betydelsfull roll där primärt fokus är utveckling och rapportlösning kopplat till vårt affärssystem Bridge. I de kommande satsningarna som kommer att sjösättas framöver kommer du ha en viktig roll som projektledare.

Om företaget

Scorett Footwear AB är en av Sveriges ledande detaljkedjor inom skor. Med en fantastisk tillväxt de senaste åren och med runt 100 butiker inom olika affärsområden är vi ett självklart val hos mode- och kvalitetsmedvetna skoälskaren.

Om denna position

Tjänsten

Du kommer få arbeta tillsammans med ett team bestående av 5 personer där du kommer ha mycket eget ansvar kring vidareutvecklingen av bland annat vårt egenutvecklade lagerhanteringssystem. Därutöver kommer du få stor del i utvecklingen av systemen och vi ser att vi framåt kommer behöva växa ytterligare vilket gör att du kommer lägga grunden för vidareutvecklingen. Det är viktigt att du som utvecklare har en stor ansvarskänsla när du skapar kod då vi ställer höga krav på funktionalitet.

Erfarenhet och krav

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom t. ex systemvetenskap eller motsvarande. Då våra system är byggda i C#.NET med grunder mot MsSQL är detta något som är ett krav. Som person är du social och driven då du kommer arbeta tätt tillsammans med allt från lagerpersonal till IT-tekniker och säljare.

Vi ser gärna att du som junior också söker tjänsten då vi ständigt blickar framåt och då att du har egna projekt att visa upp via t.ex en GitHb eller BitBucket.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT. Har du ytterligare frågor? Kontakta då Mio Emanuelsson på 073 - 521 65 74 eller Caroline Wallin på 070 - 891 06 40. Vi går igenom ansökningar löpande så ansök direkt om du tycker att det verkar intressant!

Välkommen med din ansökan!

Wise IT AB Careers
Wise IT AB Logo
Wise IT hjälper dig att utvecklas och att ta nästa steg i din karriär - som anställd konsult, underkonsult eller rekryterad direkt till kund.

Hitta ditt nästa drömjobb hos oss!

Läs mer om oss på: www.wiseit.se
Wise IT AB Service