|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Brinner du för lantbruk!

Manpower AB

Brinner du för lantbruk!


CLAAS är ett familjeägt företag och den ledande producenten av lantbruksmaskiner i Europa. CLAAS är bland annat marknadsledare på tröskor och självgående exakthackar genom JAGUAR. Mottot "CLAAS - din skördespecialist", är välkänt i hela världen, inklusive Sverige. Swedish Agro Machinery håller som bäst på att bygga upp en ny modern struktur för CLAAS och dom kommer i mars 2017 att vara helt exklusiva som CLAAS-återförsäljare i Sverige. Swedish Agro kommer att etablera en fokuserad organisation med åtta regioner, där det i varje region ska finnas ett CLAAS kompetenscenter som driver utvecklingen framåt och säkrar att den rådgivning, den försäljningsservice och tillgång till de originaldelar från CLAAS som lantbrukarna kräver, kommer att finnas många år framåt. Just nu så söker Swedish Agro flera olika tjänster i Västra Götaland, Östra Götaland, Uppsala, Skåne och Halland. Är du en av dom? Verkmästare Servicetekniker Reservdelsspecialister Säljare

Arbetsbeskrivning

I rollen som servicetekniker så kommer du att ansvara för övergripande serviceunderhåll av Swedish Agros Machinery ABs produktsortiment. Arbetsuppgifterna innebär bl a felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner. Du kommer att arbeta nära slutkund och därför är det mycket viktigt att du är duktig på att skapa relationer. Vi erbjuder ett spännande arbete som servicetekniker och du får goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.

Vem är du?
Du som söker tjänsten bör ha relevant utbildning samt minst 1 års erfarenhet inom verkstad alternativt som servicetekniker. Det är meriterande om du har jobbat med jordbruk eller liknande.

Du trivs mycket bra i din roll idag men känner att det vore utmanande att ta nästa steg i karriären för att jobba med Premium produkter från CLAAS
Som person behöver du vara serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att möta många olika situationer och människor. Du är driven och har en god struktur på ditt arbete. Vi utbildar löpande alla våra mekaniker på våra maskiner vilket gör att ditt arbete som servicetekniker hos oss blir både varierande och utvecklande! Tillsammans med teamet skapar ni goda förutsättningar för att bli ledande på marknaden.

Kontaktperson

För region Skåne görs rekryteringarna i samarbete med Manpower. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken nedan. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Åvall på telefon: 08-452 33 74 eller Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


Korta fakta:
 • Företag: Manpower
 • Tjänst: Fordon - Försäljning och Service
 • Placeringsort: Uppsala, UPP 11181
 • Anställningsform: Heltid
  Tillsvidare
 • Relevant arbetserfarenhet: 5 till 7 år
 • Referensnummer: 15465_1484142188
Kontaktperson:
 • Charlotte Åvall
Ansök här
 • Facebook
 • Dela jobb