|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Brand Manager till Conaxess Tr...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Solna, Stockholms län

Bransch

Övrigt

Anställningsform

Heltid

Brand Manager till Conaxess Trade, Retail

Övrigt

Information om uppdraget

Är du driven, duktig på att samarbeta och strukturerad? Brinner du för försäljning och marknadsföring och vill få chans utvecklas i en roll som Brand Manager? Då har vi tjänsten för dig!
Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. De arbetar både med välkända etablerade varumärken och lanseringar av nya varumärken, koncept och produkter. Conaxess Trade verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel och foodservice. Läs mer om Conaxess Trade här: http://www.conaxesstrade.com/se/

Conaxess Trade är inne i en expansiv fas och behöver därför förstärkning av en till Brand manager. I rollen får du möjlighet att vara en del av marknadsavdelning och du kommer att ha stora kontaktytor och löpande kontakt med varumärkesägare, kunder och liknande.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
- Kontakt med varumärkesägare
- Säkerställa marknad- och utvecklingspotential inom svensk handel, primärt daglig- och service handeln.
- Priskalkylering och sortimentförslag
- Skapa marknadsplan & ta fram butiks och annonsmaterial
- Rapportering och presentation till kund.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av vår kund Conaxess Trade som har sitt nyrenoverade kontor i Solna. Det är en heltidstjänst som beräknas starta under november och löpa på långsiktig. Kontorstider tillämpas, 8.00 – 17.00 måndag till fredag. Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen och rapportera till marknadschefen.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har studerat ekonomi med inriktning mot försäljning/marknadsföring på eftergymnasial nivå. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet från Retailbranschen; både från marknad- och eller säljsidan. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och specifikt Excel och PowerPoint. Erfarenhet från Nielsen eller liknande statistikprogram är starkt meriterande. Som person har du stort eget driv och är van att ha många projekt igång samtidigt, är lyhörd och prestigelös. Vidare är du en strukturerad teamplayer som är van att ha ett brett kontaktnät och känner dig säker i sociala situationer.

Är det dig och dina intressen vi beskriver ovan? Sök då jobbet redan idag! Söker gör du enkelt genom att ladda upp CV/personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Ansök här