|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Bid Manager/Upphandlingsansvar...

 
 
 

Bid Manager/Upphandlingsansvarig till Studentwork

Dina arbetsuppgifter
Den här tjänsten är en superchans för dig att utvecklas inom området upphandling. Som Bid Manager/Upphandlingsansvarig på Studentwork kommer du att driva arbetet med vinnande anbud, utifrån kundens krav, pris- och leveransvillkor. Ditt arbete börjar med kvalificering av en affärsmöjlighet och du är drivande hela vägen till förhandling och avtalsskrivning. Du kommer bland annat att arbeta med att upparbeta mallar, tolka avtal, finna och kontakta referenser.
Det kan finnas både lugnare och intensivare perioder beroende på antal upphandlingar, tjänsten kan därför förläggas på deltid eller heltid beroende på önskad sysselsättningsgrad. Du kommer få en introduktion som innehåller information om oss, hur vi arbetar och du kommer också få följa med våra Account Managers på möten för att få mer förståelse för vår verksamhet och vår affär.

Det är en spännande roll där du driver projekten självständigt och ansvarar för respektive upphandling. Du tillhör bolagets säljavdelning som idag består av 15 personer och du kommer rapporterar till vår Sales Manager.

Din profil
Vi söker dig som nyligen har avslutat eller är i slutskedet av dina studier inom juridik eller ekonomi och vill utvecklas inom upphandlingar. För att trivas i rollen som Bid Manager är du trygg som person med sinne för detaljer. Du är strukturerad, noggrann och flytande i svenska i tal och skrift. Du trivs med att arbeta självständigt och har ett intresse av affärer, organisationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av anbudsarbete, upphandling och LOU (Lagen om offentlig upphandling), men det är inget krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig en nytänkande, utvecklingsorienterad arbetsmiljö med drivna och engagerade kollegor. Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!

Start:omgående
Omfattning: deltid eller heltid
Placering: Kungsholmen, Stockholm

Om oss
Studentwork är ett nordiskt ledande rekryterings- och konsultföretag och vi är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter. Det är så vi ska nå vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Våra värderingar skapar en stark kultur som vi är stolta över. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Nu är vi inne i en expansiv tillväxtfas och vår ambition är att fortsätta växa. Nu är det dags att förstärka vårt Stockholmskontor med en Bid Manager på deltid. Idag är vi ett team om 30 personer som sitter i nya och fräscha lokaler på Kungsholmen.

Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Dela jobbet:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share Icon
  • Företag: Studentwork Sweden AB
  • Titel: Juridik/Rättsvetenskap
  • Kategori:
  • Employment: Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-12-07

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.