|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Behandlare- ungdomar/unga vuxn...

Behandlare- ungdomar/unga vuxna och deras familjer

jobb Sammanfattning

  • Placering:Finspång, ÖST 61280
  • Anställningsform:Heltid
    Tillsvidare
  • Kategori:Övrigt
  • Yrkesroller:Övrigt
  • Karriärnivå:Erfaren (mer än 2 års erfarenhet)
  • Bransch:Stat och kommun
  • Referensnr:D916D283-38F9-4636-A050-01C8A73A81CC
Logo


Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.ARBETSUPPGIFTER

Familjeteamet i Finspång arbetar med stöd och behandling till familjer med barn 0-19 år samt ungdomar. Familjeteamet arbetar också riktat mot ungdomar/unga vuxna upp till 25 år på Ungdomshälsan och Exitus (missbruksenhet). Vi arbetar med insatser på bistånd och service. Vi bedriver viss gruppverksamhet.

Nu söker vi en behandlare som vill fokusera på arbetet med ungdomar/unga vuxna. Du kommer ha enskilda samtal med ungdomar/unga vuxna som upplever psykisk ohälsa samt deras familjer. Ungdomarna vi möter har blandad problematik, t ex relationsproblem, stress, missbruk, kriminalitet och beteendeproblem. Det är viktigt att vi samarbetar med skolorna som finns runt ungdomarna. Viss tid kommer läggas på uppsökande verksamhet. Du kommer arbeta viss tid på Ungdomshälsan, i dagsläget 2 dagar i veckan.

Arbetet lägger vi upp efter ungdomen och familjens behov och vi försöker då matcha det med lämplig metod och behandlare. Arbetet med ungdomar/ unga vuxna håller just nu på att utvecklas och du kommer bli en viktig del i det utvecklingsarbetet.KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med social, pedagogisk eller psykologisk inriktning. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du är självgående, empatisk och flexibel samt kan uttrycka dig i skrift. Erfarenhet av arbete med ungdomar och deras familjer är meriterande.

Körkort B är ett krav


ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.

ANSÖKAN

Ansök senast: 2017-11-30
Referensnummer: LU171107
Du kan söka detta jobb genom:

Via web: Ansök online via Visma Recruit

LÖN
Månadslön


ANSTÄLLNING

Antal annonserade arbetstillfällen: 1


Schema. Vi arbetar på årsarbetstid vilket innebär att vi förlägger arbetstiden efter verksamhetens behov.


KONTAKTPERSONER

Linda Ulriksson
Enhetschef
0122-85316
linda.ulriksson@finspang.se

Ann-Christin Nilsson
Gruppledare
0122-854 45


Lena Nilzen, Vision (facklig)
Behandlingassistent
0122-853 10


Sara Stefanovic Hellerstedt (facklig)
Akademikerförbundet SSR
0122-85495ÖVRIGT

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

www.finspang.se
Ansök här