|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Barnsjuksköterska alt Distrikt...

 
 
 

Barnsjuksköterska alt Distriktssköterska med BVC-erfarenhet till Göteborg

Vi söker en specialistsjuksköterska till uppdrag på en privat mottagning i centrala Göteborg. Är du barnsjuksköterska eller distriktssköterska med erfarenhet av BVC? Sök idag!

Uppdragsgivare: Randstad Care Vårdbemanning

Ort: Göteborg

Omfattning: deltid vecka 25 – 28 med ev. möjlighet till förlängning

Sista ansökningsdag: 2017-04-07

För information: Desiré Amanpour, konsultchef Vårdbemanning, tel: 070 384 14 05, mail: desire.amanpour@randstad.se

Kvalifikationer: Specialistsköterska (barnsjuksköterska eller distriktssköterska med erfarenhet av BVC)

Organisations-/företagsbeskrivning:
Randstad Care är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom sjukvård. Vi har lokal förankring i Sverige och Norge och har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering av läkare och sjuksköterskor inom en mängd specialistområden.

Vi är specialiserade inom vården sedan 1998 och har ett stort antal kunder och uppdrag inom både primär- och slutenvård. Med vår storlek och erfarenhet är vi en trygg arbetsgivare. Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen oavsett om du vill arbeta som konsult hos oss eller bli rekryterad till en fast tjänst hos någon av våra kunder.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.