|

Ta emot liknande jobb via mejl för

B2B administratör med intresse...

perido

B2B administratör med intresse för att skapa goda relationer

Är du en administrativ stjärna med intresse för att arbeta inom telekombranschen? Har du dessutom förståelse för att skapa goda relationer internt som externt? Då ska du läsa vidare!

Beskrivning

Perido söker nu flera administratörer till vår kund, en av de största leverantörerna inom den svenska telekombranschen. Du med den rätta inställningen och kunskapen välkomnas till ett teknikdrivet företag som lägger stor vikt vid personlig utveckling och som ständigt arbetar för att bli bättre och utveckla sina tjänster. Tjänsten är placerad på vår kunds kontor i centrala Stockholm.

I den här rollen blir du en del av ett kunnigt och självgående team som arbetar främst med företagets interna support. Tillsammans besvarar ni alla inkommande frågor och ärenden från företagets interna avdelningar och följer upp att ärenden hanteras och blir lösta på bästa sätt. Detta innebär ett brett arbetsfält där du kommer att jobba med teknisk support, generell rådgivning och avtals- och fakturafrågor samt felanmälningar. Kontakten sker i första hand via telefon och mail och du arbetar i flera olika affärssystem, samtidigt är rollen mycket administrativ då ärendena som kommer in oftast kräver mycket administration.  

Då större delen av ditt arbete handlar om att arbeta med support och problemlösning tror vi att du förstår vikten av att skapa goda kundrelationer och kan förmedla besked ett professionellt sätt. Vidare ser vi gärna att du som söker har ett intresse för telekom och vill lära dig mer om branschen. Som person är du affärsmässig, sporras av ansvar och trivs som lagspelare i en entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt. Du är kommunikativ och gillar att arbeta i ett högt tempo där du får kombinera din sociala förmåga med ditt intresse för administration.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Administrativ erfarenhet, gärna B2B
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av telekombranschen
Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidaretjänst med start omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vår vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer med kompetensförsörjning och att hjälpa människor att hitta spännande karriärvägar. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 34964JA i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

 

Sökord: B2B, Administration, Kundtjänst

Om Perido
Visionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.


AAA Perido Skills AB