|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Administratör till välkänd ind...

 
 
 

Administratör till välkänd industripartner

Har du arbetat två år inom administration, kundservice och/eller support, har en gymnasieutbildning och goda datakunskaper? Är du trygg i dig själv, van att arbeta självständigt och har skinn på näsan? Har du kanske till och med erfarenhet av byggbranschen? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker en administratör till välkänd industripartner i Ängelholm.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Ängelholm

Omfattning: Heltid,6 månader (med chans till förlängning) med start enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning:
Dina arbetsuppgifter som administratör kommer vara att;

  • administrera e-fakturor, veckofakturering och kontrollera samt göra ändringar i register.
  • administrera i systemet, ge information till kund om någonting dyker upp och ge support till verksamheten angående rutiner och systemfrågor.
Kvalifikationer:
Som administratör här behöver du ha minst två års erfarenhet av administration, kundservice och/eller support, en gymnasieutbildning och goda datakunskaper. Du behöver även ha en god svenska och engelska såväl i tal som skrift. Har du dessutom arbetat inom bygg- eller entreprenadbranschen är det en merit men inte ett krav.

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta i team samtidigt som du är trygg och kan arbeta självständigt. För att komma in bra och trivas i teamet du kommer arbeta med kan du ta egna initiativ och har skinn på näsan.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 20 april 2017, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Josefin Andersson | josefin.andersson@randstad.se | eller Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.