|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Säljsupport / Innesäljare

 
 
 

Säljsupport / Innesäljare

Om företaget
Vår kund är ett specialistföretag inom området flödesteknik med kunder inom både industri och kommun och har ett omfattande sortiment av bland annat pumpar, avstängningsluckor, vattenbehandlingsutrustning och kompressorer. För deras räkning söker vi nu en innesäljare / Säljsupport som kommer att arbeta i nära samarbete med övrig försäljning och företagets kunder. Är du serviceminded och strukturerad kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som säljsupport hos vår kund kommer du att arbeta med offerter, order, support och övrig administration. Du kommer att ha mycket kontakt med företagets kunder och leverantörer via mail och telefon. Du arbetar tillsammans med säljteamet för att driva företagets processer framåt och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.
Rollen innefattar främst reservdelsförsäljning till existerande pumpar/maskiner samt support kring dessa. Du kommer ha möjlighet att driva egna processer med försäljning mot kund och självständigt arbeta med order, offerter och leveranser.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Rekryteringsprocessen ansvarar Studentwork för, anställning sker direkt hos vår kund.Din profil
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och support, som är kommunikativ och gillar att ta eget ansvar. Du har slutfört dina gymnasiala studier och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och kommunikativ. Om du gillar människor och teknik så är detta möjligheten att arbeta i mötet mellan dessa.
Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Administratör
  • Kategori: Administration
  • Employment: Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-05-19
Apply Online

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.