|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Account Manager till WhistleB ...

 
 
 

Account Manager till WhistleB – En ny generations visselblåsartjänst

Om Tjänsten
Vi söker en driven säljare med mycket energi och viljan att utvecklas tillsammans med vårt företag och våra kompetenta kunder!

WhistleB utvecklar en visselblåsartjänst, en anonym krypterad tjänst som ger styrelse och ledning möjlighet att kommunicera med sina medarbetare. En tredjepartslösning där visselblåsaren tryggt kan larma om misstänkta allvarliga missförhållanden i verksamheten. Tjänsten håller visselblåsarens identitet hemlig och möjliggör också en dialog mellan parterna. Visselblåsartjänsten förebygger att missförhållanden överhuvudtaget ska uppstå. Den är ett konkret verktyg för ledningen att följa upp verksamheten och visa att man menar allvar med sina etiska riktlinjer. WhistleB har ca 150 kunder på 100 marknader. Tjänsten finns på 40 språk.

Dina Arbetsuppgifter
Du kommer primärt att arbeta med kundförfrågningar och sälja in WhistleB till nya kunder samt utveckla företagets befintliga kundbas. Kunder är företag, organisationer och offentlig sektor i Sverige och internationellt.

Arbetsuppgifter:

• Svara på förfrågningar och driva försäljning primärt via telefon och onlinemöten.

• Arbeta med medelstora till stora företag där kontakter är jurister, IT-chefer, ledning och styrelse.

• Skriva offerter och avtal

• Förhandla med kunder

• Ansvara för egna försäljningsmål

Din Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att sälja mjukvara, IT-säkerhet, system och/eller molntjänster. Eftersom tjänsten innefattar daglig kontakt med internationella kunder så krävs det att din engelska är obehindrad i tal och skrift. Om du generellt har breda språkkunskaper så ser vi det som meriterande.

Som person är du social och har lätt för att samarbeta såväl internt som externt. Du har en positiv attityd med mycket energi. Det är viktigt att du är öppen och ärlig med vilja att ha tydlig kommunikation internt som externt. Du har ett eget försäljningsdriv dvs du förstår vad som krävs för att lyckas som säljare. Du förstår även vikten av att ha bra och långsiktiga relationer med dina kunder.

Erbjudande
• Ett utmanande självständigt arbete i en spännande och expansiv bransch.

• Du erbjuds en stimulerande, ansvarsfull och viktig tjänst i ett bolag med korta beslutsvägar, högt tempo och stora framtidsplaner.

• Mycket goda förtjänstmöjligheter

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar WhistleB med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att kontakta Tobias Jägerskog på Swesale. Vi vill gärna ha din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om Företaget
WhistleB erbjuder en nästa generations visselblåsartjänst till företag, myndigheter och organisationer. Vi är ett snabbt växande företag, och tjänsten används idag i över 100 länder.

WhistleB har mer än 20 års erfarenhet inom affärsetik, compliance och hållbarhet. Vi vill hjälpa våra kunder att minimera risker och stärka varumärket genom ett effektivt hållbarhetsarbete och en ledande visselblåsartjänst.

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.

www.swesale.se

www.swesale.se

WhistleB

  • Placering:
    Stockholm
  • Kategori:
    Försäljning/Affärsutveckling
  • Anställningsform:
    Tillsvidareanställning

Om Swesale

Swesale Rekrytering & Bemanning är ett nischat specialistföretag inom Sälj & Marknadstjänster. Vi har sedan starten 2005 etablerat oss som en attraktiv samarbetspartner inom vår nisch. Bolaget består idag av ca 100 anställda där 16 personer arbetar internt med rekrytering och bemanning. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Våra konsulter har flerårig erfarenhet från rekrytering, bemanning, ledarskap, utbildning & organisationsutveckling. Vår inriktning och verksamhet består idag av Rekrytering, Bemanning och konsultation av HR relaterade frågor inom Sälj & Marknadstjänster. Vår affärsidé är att rekrytera och hyra ut affärsdrivna människor till alla positioner på marknads och försäljningsavdelningen. Det gör att våra kunder ökar sina försäljningsresultat och sin kundnöjdhet. Vår vision är att vara Nordens ledande rekrytering—och bemanningsföretag inom sälj och marknadstjänster.