|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Account Manager till spännande...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Göteborg
Anställningsform
Heltid

Account Manager till spännande bolag i Göteborg!

 

Som Account Manager hos vår kund kommer du ha en betydelsefull nyckelroll för bolagets utveckling och fortsatta tillväxt. Du kommer att ansvara för att driva försäljning av bolagets administrationslösning och nätverk med vikariekonsulter mot skolor och organisationer runt om i hela Sverige. Försäljningsprocesserna bygger på samarbeten med både privata och offentliga aktörer, där upphandlingar kan komma att vara aktuella. Rollen är entreprenöriell där du ges utrymme att arbeta med frihet under ansvar och skapa dina egna projekt, processer och lösningar för att maximera vår kunds försäljning. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från prospektering och mötesbokning, kundmöten, offerthantering till uppföljning av affärer och kundvård. Vår kund karaktäriseras av genuint driv, starkt engagemang och viljan att skapa en optimal lösning för såväl skolor som vikarier. Som Account Manager delar du denna inställning och arbetar prestationsinriktat för att vara med och utveckla bolaget.

Vi söker dig som... 
... med energi, eget driv och affärsförståelse vill bli en del av ett bolag med stora möjligheter. Du bör ha ett par års erfarenhet inom försäljning, gärna inom någon av branscherna telekom/media/rekrytering, och är nu redo att ta nästa kliv i karriären. Du är lösningsorienterad, framåt och arbetar med hög aktivitet då du drivs av att se din egen personliga utveckling parallellt med bolagets. Som person är du ärlig, ödmjuk och säker i din kompetens vilket gör att du är bra på att arbeta konstruktivt såväl med dig själv som med dina kollegor. 

Med det ansvar som rollen innebär är det viktigt att du med många bollar i luften samtidigt har förmåga att arbeta strukturerat. Du är initiativrik, engagerad och ser långsiktigt på din delaktighet i vår kunds utveckling. Att anpassa sig efter kunder, medarbetare och kollegor och de utmaningar som kan uppstå ser du som en möjlighet till att vara kreativ. Då första kontakten med kund tas över telefon är det även viktigt att du känner dig bekväm med att hantera telefonen som ett grundläggande verktyg för att driva försäljning. Att du har eftergymnasial utbildning är meriterande, men din personlighet och ambition i kombination med dina tidigare erfarenheter värderas högst.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd direkt till vår kund. 

Vad du erbjuds
Hos vår kund erbjuds du en nyckelroll i ett tillväxtbolag med höga ambitioner och tydlig målsättning. Här ges du möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med bolaget. Arbetsplatsen hos vår kund kännetecknas av en tydlig framåtanda där ambition, energi och kreativitet tar plats. Du kommer att arbeta heltid måndag till fredag med en god fast lön. 

START: Omgående 
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön 
KONTAKT: Talent Manager Jacob Borre, jacob@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar) 
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-02-10

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb