|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vill du vara med och bygga upp...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Luleå
Bransch
Referensnr
2015
Kontaktinformation
Tobias Lind

Vill du vara med och bygga upp Umia Säkerhet i Luleå?

 

Umia Säkerhet

Detta är en drömchans för dig med erfarenhet ifrån Säkerhetsbranschen! Umia Säkerhet expanderar till Luleå och söker dig som kan bli första personen på plats. Du är med och bygger upp verksamheten för att sedan forma din roll utifrån dina egna ambitioner. Detta får du inte missa, läs vidare och skicka in din ansökan eller kontakta Tobias Lind för mer information.

Information om tjänsten
Umia Säkerhet startar upp verksamhet i Luleå och söker dig som kan bli första personen på plats. Rekryteringen sköts av Professionals Nord. Du blir anställd av Umia Säkerhet och arbetar i deras lokaler i Luleå tillsammans med ca 20st medarbetare inom andra teknikområden.

Umias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Professionals Nord, info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Du blir först in i Säkerhetsverksamheten i Luleå och är initialt den person som tar ett större ansvar och får möjlighet att arbeta med olika områden, som driftsättning, kalkylering, anbud och projektledning. Självklart har du ett starkt stöd ifrån Säkerhets-organisationen i Umeå men även från dina övriga kollegor i Luleå. Det sitter idag ca 20st medarbetare hos Umia i Luleå inom de andra tjänsteområdena som är energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik och reglerteknik.

Allt eftersom verksamheten växer, för det kommer den att göra, tillkommer det mer renodlade roller och du har möjlighet att forma din egna tjänst utifrån vad du är bäst på. Har du ambition att ta en ledande befattning eller trivs du bäst som renodlad tekniker, det bestämmer du själv! Det finns alla möjligheter att utvecklas och skapa något spännande!

Inför uppstart kommer du att få utbildning i de produkter som Umia använder samt en introduktion i hur Umia arbetar och vad som gjort dem så framgångsrika.

Vi söker dig som
Har erfarenhet ifrån säkerhetsbranschen. Du kan komma ifrån en roll som elektriker, tekniker, projektledare, ingenjör eller liknande där du samlat på dig relevant kunskap. Svenska språket är ett krav i dialogen med medarbetare och kunder.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Umia. Vi ser att du är engagerad och ansvarstagande då du blir först på plats hos Umia Säkerhet i Luleå. Du är lösningsfokuserad och öppen för nya förslag när du anpassar dig efter kundens behov.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind 073 – 800 19 04

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Umia levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik, sprinklerteknik och säkerhetsteknik. Vi levererar också projekteringstjänster via Umia Teknikkonsult.

Säkerhetsteknik är Umias senaste tjänsteområde. Vi arbetar med säkerhetstekniska lösningar i såväl stora som små entreprenader. Umia Säkerhet levererar skräddarsydda och kundanpassade säkerhetslösningar inom brand- och inbrottslarm, passerkontrollsystem samt kameraövervakning. Vi utför även serviceuppdrag och erbjuder serviceavtal.

Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Vi kallar det Umiamodellen – en samarbetsfilosofi som både våra medarbetare och kunder gillar. Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb