|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vill du vara med och bygga näs...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Vill du vara med och bygga nästa generations svenska ubåt?


Är du en teknikintresserad ingenjör med goda kommunikativa och koordinerade egenskaper så kan det här vara möjligheten för dig att följa med på en otroligt spännande resa! Här ges du möjligheten att växa in i rollen som projektledare/systemingenjör och bidra till världens mest aktuella ubåtsprogram!

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning assisterande systemingenjörer. Företaget vi samarbetare med är verksamma inom marina undervattensfarkoster och har nu inlett produktionen för ett av världens mest aktuella ubåtsprogram A26.

På den aktuella avdelningen arbetar idag 26 personer där de flesta arbetar som systemägare/tekniska projektledare och ser till att integrationer i ubåten utförs korrekt. Som assisterande systemingenjör kommer du initialt att stötta dessa personer i detta viktiga arbete. Du kommer till en början att få en introduktion där du lär dig de moment du behöver behärska samt ha stöd från en mer senior mentor. På sikt kan det finnas möjligheter för vidare karriär inom företaget, till exempel inom projektledning eller någon form av specialisering.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget sträcker sig 12 månader framåt men det finns även chans till förlängning eller överrekrytering förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som assisterande systemingenjör kommer du arbeta med att avlasta systemingenjörerna i deras arbete för att tillsammans bygga nästa generations ubåt.

Du kommer till exempel att:

 • skriva mötesprotokoll

 • fylla komponentdatabaser med information

 • granska texter och tekniskt material samt mindre avgränsade utredningsarbeten

 • vara en kommunikativ länk mellan produktionen och systemingenjörerna

Allt eftersom din erfarenhet byggs på kan mer avancerade arbetsuppgifter förekomma. Tjänsten passar dig som kan se dig själv i rollen i minst ett år. Efter detta finns goda möjligheter att ta ett stort kliv i karriären och uppåt inom vår kunds organisation.

Vi söker dig som

 • har en teknisk ingenjörsutbildning, exempelvis inom elektroteknik, teknisk fysik, data eller liknande inriktning

 • har svenskt medborgarskap då tjänsten omfattas av försvarssekretess

 • har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i både svenska och engelska då båda dessa språk används dagligen

Det är meriterande om du

 • har gjort lumpen med teknisk inriktning

 • har erfarenhet av att ha agerat i koordinerande tjänster tidigare

 • har förståelse för hur arbete i projektform går till

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt eftersom du kommer att arbeta med många olika uppgifter parallellt. Du är kommunikativt lagd med goda sociala och administrativa egenskaper. Du är en doer med ett proaktivt tänk som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar dem i mål. Du är också en lagspelare med bra diplomatiska förmågor, samt ser dig själv som en flexibel och anpassningsbar person.

ÖVRIG INFORMATION Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 12 månader med chans till förlängning eller överrekrytering

Placering: Malmö

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Vår kund är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

 • Malmö
 • Heltid
 • Teknik
 • 14999659