|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi söker en Python utvecklare ...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Data/IT
Referensnr
6989
Kontaktinformation
Johan Ahlgren
0707419490
johan.ahlgren@maxkompetens.se

Vi söker en Python utvecklare till digital startup!

 

Work And Passion
Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med att digitalisera rekryteringsbranschen? Utmana den traditionella rekryteringsprocessen? Vara med att utveckla en helt ny tjänst som kommer skaka om hela rekryteringsmarknaden? Då är du den vi söker!

Vi är ett startupbolag - WorkAndPassion, en del av Maxkompetenskoncernen som idag omsätter 250MSEK. Workandpassion hjälper kandidaten till sitt drömjobb och effektiviserar hela rekryteringsprocessen för både kandidat och rekryterande företag. Något stort är på gång, därför behöver vi en erfaren alternativt en upcoming star till teamet. Vi ska lansera en helt ny tjänst och vi behöver förstärka teamet.

Dina blivande kollegor består av en affärsutvecklande norrlänning, en av Sveriges bästa webbutvecklare och databasutvecklare, kandidatansvarig och slutligen Stockholms mest kreativa designer. Vi är ett team som kompletterar och hjälper varandra till 100%. Vi delar kontor med våra kollegor på Maxkompetens som är cirka 20 personer. Är du fortfarande intresserad?

Din profil
Vi söker en backend-utvecklare som kan programmera i python och har erfarenhet av Django, relationsdatabaser och utveckling av web API:er.

Gärna erfarenhet av följande i nedan prio-ordning:
- Django REST framework
- REST API
- PostgreSQL
- Amazon Web Services
- Docker

Sista ansökningsdag
Vill du bli en av oss? Sök redan idag! Urval sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse, dock med sikte på så tidig start som möjligt.

Vi sitter centralt beläget i Stockholm, ett stenkast från Centralen på Kungsholmen.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb