|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi söker en produktchef till v...

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar.
Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Det innebär att vi har möjlighet att erbjuda spännande uppdrag hos intressanta arbetsgivare och med en stor möjlighet till personlig utveckling.

Vi söker en produktchef till vårt huvudkontor!


Vad får du göra hos oss som Produktchef?
Som produktchef hos oss på AJ Produkter leder och utvecklar du vårt sortiment så att det är relevant, kommersiellt och möter våra kunders behov. Du äger din produktportfölj och identifierar gap och möjligheter, får agera och ansvara för kund- och marknadsperspektivet inom produktutvecklingsprocessen samt supportera i förbättringsarbetet för faktisk och upplevd produktkvalitet. Som projektledare och initiativtagare driver du en optimal produktmix (produktlivscykel) utifrån ett kommersiellt och kostnadsmedvetet synsätt. Du är med i skapandet och verkställandet av en business- och actionplaner för avdelningen, i enlighet med AJ:s övergripande strategier.


Det är en roll som innebär mycket nätverkande, både internt och externt. En stor del är att skapa en bra relation till våra dotterbolag som är verksamma i 18 länder, i syfte att utveckla produktportföljen för att möta marknadens behov. Det ingår därmed resor i tjänsten. Du leder prissättningsprocessen för att driva effektivitet och lönsamhet över tid. Det innebär att du även agerar länk till marknad, försäljning, inköp och supply chain. Att kommunicera och briefa organisationen angående sortimentsförändringar, prioriteringar och kommersiella möjligheter, är också en del av arbetet.


Vem hoppas vi att du är?
Vi ser gärna att du har ett stort intresse för produkt och marknad samt att driva förbättringsarbete i processer och på produktnivå, så att det matchar lönsamheten i affären och kunders förväntan. Du har mellan 5–10 års erfarenhet av att arbeta med produktutveckling och känner väl till produktlivscykeln, gärna inom retail- eller möbelbranschen. Du har erfarenhet av att leda andra människor och att kunna kommunicera ut information och budskap, så att andra förstår och följer. Varje produktportfölj är relativt stor och det krävs därför att du som person är stark genom att du vågar satsa, prioritera samt argumentera för dina beslut.


Du har gärna minst en kandidat inom marknad- eller business administration eller motsvarande och du hanterar obehindrat svenska och engelska, i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi?
“We are entrepreneurs that create smart working environment and solutions for; office, warehouse, industrial and public spaces. Our offer is modern, functional, sustainable at the right quality and price. Delivered with customer focus in a friendly way”.


Kort om oss
Företaget grundades 1975 av Anders Johansson i föräldrarnas gillestuga i Hyltebruk, Halland. I 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara en total leverantör av inredning för företag och erbjuda förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. Tusentals produkter att välja mellan, levererat och monterat, när du behöver dem. Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog & web, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade. AJ produkter har försäljning och showroom i 18 länder med en planerad expansion.


Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. KIMM arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns KIMM i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Linda Holmberg på telefon 0760-001877 alternativt via email linda.holmberg@wise.se Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail utan du ansöker direkt på Kimm.se.  


Vi vill ha din ansökan senast 2018-01-30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.


Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansök här

Översikt

Placering

Halmstad, HLL

Bransch

Tillverkning - Övrigt

Anställningsform

Heltid

Hemsida

www.wise.se

FacebookTwitter