|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi söker en administrativ assi...

 
 
 

Vi söker en administrativ assistent på 50 %!

Om företaget
Vi söker en administrativ assistent / administratör till ett uppdrag på 50 % hos vår kund. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till årsskiftet. Vår kund är ett av nordens ledande energiföretag och har sitt kontor i Hjorthagen.

Dina arbetsuppgifter
Som administrativ assistent kommer du att stötta och avlasta avdelningen med administrativa arbetsuppgifter vilket bland annat kan komma att innefatta bokning och planering av konferenser, fester, summits, beställning av fika, bokning av rum och utskick av kallelser samt fakturahantering i IT-system. Vidare kommer du att göra förberedelse inför möten, översättning av texter (svenska till engelska, publicering på intranätet och ordna telefon, behörigheter, bokningssystem osv. till nyanställda. Du gör också beställningar från avtalsleverantörer (blommor, tidningar, företagspresenter m.m.), hämtning av post och tidning, visumansökningar samt uppdaterar organisationsschema.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Du arbetar 50 %, viss flexibilitet gällande arbetstid finns.

Din profil
Vi söker dig som har en annan typ av huvudsaklig sysselsättning, antingen arbetar du deltid alternativt studerar. Vi tror att du tidigare har arbetat i en liknande roll samt beskriver dig själv som självständig, prestigelös hjälpsam. Du har en mycket god kommunikativ förmåga då du kommer ha mycket interna samt externa kontakter. Vidare är du en van användare av Office paketet samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska gällande tal och skrift.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Viktigt är även att du har hög intregritet och en känsla för sekretess.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Apply Online
  • Företag: Studentwork
  • Titel: Assistent
  • Kategori: Administration
  • Employment: Deltid, Visstidsanställning
  • Placement: Stockholm
  • Published: 2017-02-17
Apply Online

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.