|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi söker en Service Manager Le...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Referensnr
6922
Kontaktinformation
Katarina Bjernefalk
0705124915
Katarina.bjernefalk@maxkompetens.se

Vi söker en Service Manager Lead till Sweco!

 

Sweco
Dina arbetsuppgifter
Arbetar du idag med Configuration Manager och ser dig som ledande för ditt teams arbete? Lika självklar på att ha ett helikopterperspektiv som att fördjupa dig i detaljerna? Då är du den vi letar efter!

Vi söker dig som har en bakgrund som Service Manager inom Configuration Manager och vill ta nästa utmaning, förutom att fördjupa dig i området, ta ansvar för arbetsflödet till- och inom teamet i en ledande roll.

Denna tjänst ingår i det tekniskt kompetenta teamet Deployment med kollegor i förutom Stockholm, även i Finland, Holland och Belgien. Teamet ansvarar för den globala infrastrukturen när det kommer till mjukvaruleverans inom områdena SCCM-miljön, Distribution points, Client images, Core application management, Patch management och Application packaging.

I dina dagliga arbetsuppgifter som ansvarig för drift och utveckling av Deployment-plattformen, inkluderas också:
- Ägare av standardplattformen Win7/10 och basapplikationer
- Jobba med utrullning och planering kring årliga uppdateringar av Windows 10 samt Office 365 C2R
- Leda arbetet kring Configuration Manager och klient-plattformen vid integration av nyförvärvade företag
- Hantera beställningar i ServiceNow från verksamheten och andra delar inom IT främst med paketeringsbeställningar
- Hantera incidenter, kan innebär kontakt direkt med användarna
- Kontakt med verksamheten och andra nyckelpersoner inom IT.

Din profil
Det är ett krav att du arbetat tidigare med verktyget Configuration Manager (alternativt liknande verktyg). Du kan Microsoft-miljöer och är väl bekant med teknikerna inom Active Directory och just Configuration Manager. Du känner dig bekväm med engelskan då koncernspråket och mycket av din dagliga kommunikation kommer ske på engelska i tal och skrift.

Du har jobbat som tekniker i några år, är van vid att jobba i större Windowsmiljöer när det kommer till klienthantering och installationer och möjligen jobbat en del med paketering. Du känner till området deployment och är nyfiken på att dyka djupare inom området.

Som person är du drivande, proaktiv, gillar att jobba med ett högt tempo, och tycker det är roligt att lösa problem. Du har en förmåga att både tänka kort- och långsiktigt samtidigt, och brinner för att leverera lösningar som bidrar till hela verksamhetens succé.

Du är även självgående, målinriktad, driven, och prestigelös som person. Fördel om du har erfarenhet av samordningsansvar. Du brinner för att uppnå bestående resultat och att hjälpa till internt med din lösningsorienterade ådra, - ingenting är omöjligt. Du har ett driv att utvecklas och tar initiativ för att lösa de utmaningar som teamet står inför.

Sista ansökningsdag
Låter det intressant? Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Sweco med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvarig Katarina Bjernefalk på 070 512 49 15 eller katarina.bjernefalk@maxkompetens.se

Om kunden
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan Sweco erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb