|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi söker IT-konsulter inom Ser...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Halmstad
Bransch
Data/IT
Referensnr
7059
Kontaktinformation
Joachim Lodel
Elin Karlsson

Vi söker IT-konsulter inom Service & Support

 

Maxkompetens
Dina arbetsuppgifter
Känner du att du blir lite extra exalterad när du får prata om IT och Teknik?
Tycker du att det verkar roligt att jobba med utmanande tekniska problem i en organisation som engagerar sig i din utveckling?
Är du dessutom en teamplayer med en grym servicekänsla, och målmedvetenhet? Då kan Maxkompetens ha ditt nästa arbete!

Som IT-konsult inom support och service kommer du att ingå i kundens affärsområde Services.
De jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Inom services kommer du att vara kundens ansikte utåt gällande all typ av IT-relaterade problem. Som servicedesk agent kan du till exempel hantera allt från de mest vanliga problem kring ett klientoperativsystem och standardapplikationer, till mer specifika problem gällande infrastruktur kopplat till klienten.

Vår kund kan även erbjuda de personer som vill arbeta som on site-tekniker som i sin tur hjälper de användare på plats med både hårdvaru- och mjukvaruproblem.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult hos vår kund tror vi att du
Har ett brinnande intresse för IT, teknik och service
Är målmedveten, nyfiken och utvecklingsbenägen
Tar ansvar för dina arbetsuppgifter och åtaganden, för kunden, för in sin tur deras kunder, och framför allt sin egen utveckling
Är serviceinriktad och har fokus på att ge kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt om kring dig.
Har en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga

Din profil
Kunskaper och erfarenheter
För att lyckas i rollen som IT-konsult inom Services hos vår kund krävs att du

Har goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server
Har ett gott logiskt tänkande och felsökningsmetodik
Talar och skriver engelska och svenska flytande
Har B-körkort

Meriterande är även om du
Har en eftergymnasial utbildning med IT som fokus
Har arbetslivserfarenhet inom IT-branschen.
Har kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).
Har kunskaper inom ITIL
Har arbetat tidigare som TAM-konsult
Har yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.
Kunskaper inom Linux

Anställningsform är heltid
Arbetsort är Halmstad

Sitter du på den kompetens som vi söker efter? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

I den här processen kommer vi att arbeta i vårt nya rekryteringsvertyg och för att söka den här tjänsten ser vi gärna att du gör det via vår sida http://workandpassion.se/
Gå in, skapa ditt WAP-card(så fullständigt som möjligt), klicka på Jobb/ lediga tjänster i menyn till vänster sedan hitta vår tjänst och klicka på skicka ansökan.

Sista ansökningsdag
2018-03-31

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
WAP Card:

WAP Card är ett kort sammanfattande CV, där du visar upp den viktigaste informationen om dig. WAP Card är lättöverskådligt och är till för att skapa ett intresse att få veta mer om dig. Ditt WAP Card kan du enkelt ladda ner som PDF, skriva ut eller dela med din potentiella arbetsgivare.

CV Builder
Vår tydliga mall guidar dig till ett snyggt och fullständigt CV. Du skräddarsyr det enkelt genom att bocka i/ur dina erfarenheter och kompetenser. På så sätt väljer du hur du vill presentera dig själv, beroende på vilket jobb du söker för tillfället. När du är nöjd kan du välja att ladda ned det som en PDF. Du kan när som helst göra ändringar i ditt CV.

WAP Personlighetstest*
Personlighetstestet lyfter fram dina styrkor, vad som driver dig och vad som får dig att trivas på en arbetsplats. Testet hjälper dig och din eventuella rekryterare att hitta rätt jobb för just dig. Det är endast du och rekryteraren som har tillgång till dina resultat.

* WAP Personlighetstest utförs via TQ, som är en ledande aktör inom personlighetstester i samband med rekrytering.
Jobbannonser
När du är nöjd med din jobbprofil söker du enkelt våra utannonserade jobb med endast ett klick. Du slipper extrajobb inför varje ansökan och din potentiella arbetsgivare får relevant information om dig.

Work and Passion behandlar personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen (PuL). Läs mer om PuL på www.datainspektionen.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb