|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Vi söker CE-chaufförer till up...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Kiruna, Norrbottens län

Bransch

Logistik/Transport

Anställningsform

Heltid

Vi söker CE-chaufförer till uppdrag i Kiruna!

Logistik/Transport

Bor du eller kan du tänka dig att jobba i norra Sverige? Detta är en glimrande möjlighet för dig att få använda dina egenskaper som CE-chaufför och samtidigt få uppleva den svenska naturen.

Information om uppdraget:

Vi är på jakt efter duktiga och trygga chaufförer som kan köra på norra Sveriges vägar. Du kommer att köra semitrailer och kommer att ha din bas i Kiruna. Detta är ett tekniskt krävande uppdrag, och du vill den största delen köra på smala vintervägar bland höga fjäll och breda ängar. Här får du möjligheten att uppleva en fantastik natur och en spännande utfordring!

Arbetsuppgifter:
- Du kommer att ha varierande transportuppdrag
- Hantering och säkring av last
- Underhåll av utstyr

Du kommer att arbeta heltid, köra linjetrafik och ha olika körutter beroende på kundens behov. Du kommer primärt att till att köra mellan Kiruna och norra Norge. Du kommer att ha varierande arbetstider och köra skift.

Du kommer att bli ansatt av StudentConsulting och arbeta som konsulent hos vår kund. Uppdraget startar så snart vi har hittat riktig kandidat. Du kommer att få upplärning med full betalning i starten av ditt uppdrag. Jobbet är i utgångspunkt ett engagemang, men det finns möjligheter för förlängning av ditt uppdrag samt fast anställning.

Detta söker vi:

Krav:
- CE-kort
- Digitalt förarkort
- Giltig YKB
- Kommunicera på skandinaviska
- Tillgång till egen personbil är en fördel, men inte ett krav

Personliga egenskaper:
- Ansvar- och kvalitetsmedveten
- Självständig och pliktuppfyllande
- Flexibel

Låter det intressant? Vi behandlar sökandena och tar kontakt med kandidater för intervjuer fortlöpande, så ta chansen och sök redan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här