|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Verkstadsmontör till Swagelok

 
 
 
Säljpoolen logo

 

Är du verkstadsmontören vi söker?

Utvecklas med Swagelok Sweden! 

Gillar du att skruva och är en trevlig person som tycker om att lära dig nya saker? Vi är på gång att utöka vår verksamhet och kommer flytta in i nya och fräscha lokaler efter sommaren.

Vi söker en verkstadsmontör / kollega som ska bygga våra kunders utrustningar, allt ifrån enkla montage, till avancerade paneler med rör, kopplingar och ventiler så att dom möter kundens förväntningar vad gäller finish och kvalitet.  

Om företaget: Swagelok Sweden www.Swageloksweden.se är en framgångsrik leverantör av flödeskomponenter och systemlösningar till svensk processindustri. Sedan 1973 har vi agenturen för Swagelok Company www.Swagelok.com i Sverige. Vi finns i Sollentuna (HK), Göteborg, Malmö, och snart även i Karlstad.

För att kunna möta efterfrågan på kundanpassade produkter behöver vi nu förstärkning med en montör till vår nystartade montageavdelning i Karlstad. Vi kommer vara ett team på tre personer som ska bygga och leverera våra kunders utrustning till hela Sverige.

Arbetsuppgifter: Din främsta arbetsuppgift är att montera och utveckla produktlösningar med våra högkvalitativa komponenter. I arbetet ingår moment som rörbockning, kopplingsmontage för panelkonstruktioner, orbitalsvetsning, läckagesökning, mm.

 

Profil: Vi ser att du är driven, ansvarskännande, noggrann samt är en flexibel person med god samarbetsförmåga. Du ska ha ett strukturerat arbetssätt och inte vara rädd för att lära dig nya saker. Du är en problemlösare med tekniskt intresse och du vill leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Krav:

  • Gymnasial utbildning antingen med teknisk/praktisk utbildning eller tekniskt intresse med motsvarande kunskap, kanske är du en person som gillar att skruva på fritiden?
  • Behärskar svenska och engelska mycket bra

Vi erbjuder:

  • En arbetsplats som är mån om sina anställda och ger möjlighet till personlig utveckling
  • Kontinuerlig internutbildning (till viss del förlagd utomlands)
  • Friskvård
  • Bonussystem
Anställningsform/Tjänstgöringsort: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Stationerad i Karlstad.


Startdatum: Enligt överenskommelse.

Kontakt: Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta
Eric Björklund på Swagelok Sweden via mail eric.bjorklund@svafab.se

Din ansökan skickar du via ansökningsknappen i annonsen, vi har löpande urval därför är det bra om du skickar din ansökan så snart som möjligt.
 
 
 

Sökord: Verkstad, Montör, Reparatör, Mekaniker, Bilmekaniker  

Ansök här