|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Verkmästare - Kungens Kurva, R...

 
 
 
Om jobbet
Titel: Verkmästare – Kungens Kurva, Region Stockholm
Verksamhetsområde: Servicemarknad
Stad: Stockholm
Sista sökdatum: 2017-04-05
Jobb Id: 20171146
 
Om Scania
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.

www.scania.com/karriar
 

Verkmästare – Kungens Kurva, Region Stockholm print Skriv ut
Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag. Vi söker nu en ny medarbetare till vår anläggning i Kungens Kurva. Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent serviceteam där bl.a. servicerådgivning, kundmottagning och reservdelsförsäljning ingår.


Arbetsuppgifter
Som verkmästare ansvarar du för att leda och fördela arbetet i verkstaden. Du har ansvar för att för att arbetet utförs enligt gällande instruktioner och på ett effektivt och kvalitativt sätt, som är ekonomiskt både för kunden och för verkstaden. Som medlem av serviceteamet ansvarar du för att verkstaden producerar av kundmottagaren planerad/såld tid till fullo.

Du ska stötta mekaniker med instruktioner och anvisningar, vägleda vid felsökning och val av rätt reparationsmetod, samt ansvara för att allt arbete sker effektivt och med hög kvalitet. Du kan ge kunder råd och instruktioner om reparationer samt service av fordon och arbetar kontinuerligt med att upprätthålla goda relationer till kunderna. Du är delaktig i verkstadens administration av både externa och interna fakturor. Du ansvarar för att arbetsplatsen hålls ren, att utrustning är i gott skick samt att främja en säker och hälsosam arbetsmiljö där vi följer alla säkerhetsregler.
 
Din profil
Du ska besitta god kunskap om fordonsreparationer och kunna hålla deadlines med effektiv tidshantering. Arbetsledarutbildning är meriterande.

Goda kunskaper i reservdels- och verkstadssystem är grundkrav, erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna kunder  och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse med t.ex. AutoMaster och Multi.
 
B-behörighet är ett krav, C och D är meriterande.
 
Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.
 
Vi kan ge dig
  • Trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning
  • Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna
  • Mycket goda möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen


Ytterligare information
Välkommen att kontakta Joakim Mannestig, +46 (0)10 708 08 43.
Arbetet sker på rullande schemalagd tid. Tjänsten på heltid.
 
Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Välkommen med din ansökan.


Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Jobb Id 20171146 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.