|

Ta emot liknande jobb via mejl för

VILL DU VARA BRYGGAN MELLAN TE...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

VILL DU VARA BRYGGAN MELLAN TEKNIKEN OCH VERKSAMHETEN? BLI KONSULT GENOM ACADEMY OCH VAR MED OCH HJÄLP FÖRETAG DIGITALISERA SINA VERKSAMHETER!


Tillsammans med ServiceNow lanserar Academy ett helt nytt program för dig som vill arbeta med att hjälpa företag att dra nytta av digitaliseringens möjligheter! ServiceNow är marknadsledande i att hjälpa företag att digitalisera och automatisera tjänster och processer i företag. Den här utbildningen är en möjlighet för dig som vill komma in i IT-branschen och som har en fallenhet för att bygga relationer och samarbeta. Efter utbildningen kommer du arbeta som konsult hos ett av partnerföretagen i ServiceNow-nätverket: Advania eller Procori. Academy är en kostnadsfri utbildning på 12 veckor och vi tror så pass mycket på vårt koncept och de som antas att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som konsult efter avslutad utbildning. Hittills har vi examinerat över 400 konsulter, vars resor vi är otroligt stolta över! Ta chansen att söka till programmet och starta din nya karriär redan idag genom att börja med våra urvalstester. Vi ser fram emot att se din ansökan då platserna på programmet tillsätts löpande!

Om tjänsten

ServiceNow och dess partnerbolag har sett en stor efterfrågan på konsulter med kunskap och certifieringar inom ServiceNow-plattformen i kombination med förmågan att stötta och coacha kunder. Förutom att få djupa kunskaper i ServiceNows plattform kommer du under programmet också få insikter och verktyg som hjälper dig bli en framgångsrik konsult i IT-branschen. ServiceNow-plattformen används av en stor mängd företag och organisationer av olika storlekar och branschtillhörighet.

Utbildningen kommer bland annat att innefatta:
* Kommunikation och rollen som konsult * Projektledning och presentationsteknik * Lönsamma kundrelationer * Effektiv kravhantering * Introduktion till ITIL och Certifiering ITIL Service Management Foundation
* Introduktion och fördjupning inom Now-plattformen och ServiceNow Fundamentals Certifiering

Vi söker dig som

Har en logisk problemlösningsförmåga och drivet att klara av en tuff intensivutbildning. För de utvalda till programmet är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och driva digitaliseringen framåt och hjälpa företag att bli mer effektiva och intelligenta. För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen erfarenhet, men du måste ha rätt kognitiva förmåga, personliga kompetenser och engagemang att påbörja din nya karriär. Rekryteringsprocessen startar därför med urvalstester som säkerställer att du har just det. Sök till Academy och börja din nya karriär som ServiceNow-konsult i sommar!

PRAKTISK INFORMATION

Efter utbildningen kommer du arbeta som konsult hos Advania eller Procori. Ansvariga rekryterare kommer under processen att matcha dig med det företag de bedömer att du passar bäst hos, detta sker efter intervjuer hos Academic Work.

 • Utbildningsstart: 11 juni
 • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl:9-17
 • Utbildningsuppehåll: Veckorna 30-31
 • Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm
 • Arbetsort: Göteborg

 • Sök till Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.

 • Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Intensivutbildningen som ServiceNow-konsult startar den 11 juni. Det kommer bli tolv intensiva veckor men tillsammans med andra ambitiösa blivande konsulter och med stöd från kompetenta lärare varje dag skapar vi riktigt bra förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

På Academy utbildar vi enligt pedagogiken Accelerated Learning som baseras på aktuell hjärnforskning och innebär praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och ständig feedbackdialog.Programmets aktiviteter är engagerande och motiverande och utbildningen är utformad med nära koppling till yrkesrollen som ServiceNow-konsult. Det är tack vare dessa komponenter som vi kan skapa branta utvecklingskurvor för våra deltagare.

Välkommen in på Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!Academy få en känsla för utbildningen här!

 • Göteborg
 • Heltid
 • IT
 • 15003333